Interviuri

Discerne publică, ocazional, interviuri cu specialişti, experţi sau oameni care se deosebesc într-un fel de majoritatea, prin viziunea sau poziţia lor şi care sunt dispuşi să răspundă la întrebările unuia din autorii care publică pe Discerne, în scris, pe marginea unor chestiuni selectate de autorul care ia interviul. Sub-categoria interviuri face parte din 05. Dezvoltare profesionala (PRD) > PRD8 Moldel(are) (MM) > MM3 Interviuri

Corespondenţa cu intervievaţii se va face prin e-mail, iar interviurile vor fi publicate pe blog, la un termen stabilit de comun acord între mine ca autor (Marcus Victor Grant) şi intervievat.

Scopul interviurilor va fi în cea mai mare parte a lor, non-comercială, iar intevievaţii vor fi contactaţi de către autorul interviului, din iniţiativa Discerne. La momentul de faţă, nu se primesc sugestii pentru lista de persoane care să fie intervievate. Singurele interviuri sunt realizate de mine, coordonatorul blogului, Marcus Victor Grant.

Procedura de intervievare are aceşti paşi:

1. Autorul propune spre publicare un interviu cu un anumit individ, pe o temă specificată. Autorul prezintă o listă de întrebări subiectului interviului, pe care i le trimite prin e-mail. Subiectul interviului poate propune modificarea listei de întrebări. Ca urmare a propunerii acestuia, autorul poate discuta, negocia, sau respinge propunerea.

2. În cazul în care subiectul interviului acceptă să fie intervievat, acesta îi trimite autorului răspunsurile sale prin e-mail.

3. Articolul este editat spre publicare, putând fi pre-editat de autor sau re-editat de intervievat.

4. Articolul este programat să apară la o dată convenită de autor şi intervievat.

5. Interviul apare publicat la data stabilită.

Publicarea interviurilor se va face cu respectarea specificărilor de la pagina Disclaimer, art. 11.

Ai mai jos lista interviurilor originale publicate pe Discerne realizate de Marcus Victor Grant:

Antrenamentul fizic, de la conştiinţă la obicei

7 răspunsuri despre un lider: Ioana Raluca Hudiţă

Interviu cu Adrian Popescu, despre dezvoltarea personală şi profesională în România

Deloc rezonabil, greu impresionabil – interviu cu Sorin Chelu, autorul blogului Unsutinfundeunpasinainte.wordpress.com. Partea I. ”Dezvoltarea începe ca un fel de halucinație”

Deloc rezonabil, greu impresionabil – interviu cu Sorin Chelu, autorul blogului Unsutinfundeunpasinainte.wordpress.com. Partea II. ”Eu n-am facut cerere ca să mă nasc inteligent”

Web developer, economist şi cântăreaţă: interviu cu Bianca Roxana Ionel

Interviu cu Paul Ardeleanu, specialist în public speaking

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.