Renunţă la ochelari şi lentile de contact! Află cum!

Eu personal am urmat metoda Vision Training  în formatul susținut de Leo Angart la București şi te asigur că, în afara unor probleme chimice sau fiziologice (ex: accidente grave, defecte din naştere), îţi poţi rezolva orice problemă de vedere, la orice vârstă.

În 2006, am participat la workshopul pentru antrenamentul vederii prin metode naturale şi am avut onoarea de a-l întâlni pe Leo Angart. Prin tehnicile specifice pentru fiecare problemă de vedere în parte, Leo m-a ajutat să scap de miopie şi, cu ocazia aceasta, de ochelarii pe care îi purtasem  vreme de aproape 10 ani. Metodele prin care se corectează în special miopia, hipermetropia şi astigmatismul – cele mai întâlnite probleme de vedere – sunt 100 % naturale, pot fi urmate de oricine şi se bazează pe descoperirile de la sf. sec. XIX, sintetizate de dr. William H. Bates. Construind pe această veritabilă temelie, Leo îţi va oferi într-un workshop posibilitatea de a nu mai purta ochelari toată viaţa! Cât plăteşti pe o pereche de ochelari? Nu crezi că aceşti bani ar putea avea o destinaţie mai bună?

În experienţa mea am constatat cum uneori problemele de vedere influenţează personalitatea celor care nu văd foarte clar ce se întâmplă în jurul lor fără ochelari. Depăşind aceste bariere inclusiv de ordin psihologic, workshopul merge până la cauza fundamentală a lucrurilor (adesea, o traumă sau un blocaj care a creat convingeri limitatoare) şi îţi oferă mijloace pentru a le rezolva. Rezultate? Le vei vedea cu ochii tăi.

După câteva ediții, organizatorii care l-au adus pe Leo Angart la București au hotărât că nu mai este rentabil să-i învețe pe români să scape de miopie. La modulul de citire rapidă de la seminarul de învățare eficientă am să vă învăț în maxim 20 de minute părțile cele mai valoroase pe care le-am învățat și aplicat cu succes în seminarul Vision Training care m-a costat peste 150 de euro în 2006.

Dacă vrei să-ți rezolvi probleme de vedere specifice, vezi și aceste articole scrise de mine

Exercițiu simplu pentru miopie și hipermetropie

Cum să scapi de strabism

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci te-ar putea interesa și:

 1. Beneficii secundare ale citirii rapide

 2. 10 direcții uimitoare în care să-ți antrenezi privirea
 3. Blogul lui Daniel Dinu

 4. Blogul lui Flaviu Țurcanu

 5. Cum să scapi de strabism

 6. Manualul de training al lui Leo Angart in limba romana

 7. Leo Angart – Sa ne imbunatatim vederea in mod natural, usor, eficient si cu rezultate rapide

 8. 20 de cărți despre recuperarea vederii prin mijloace naturale

 9. Vison without Glasses

 10. Vederea slabă mai mult se dobândește decât se moștenește

 11. William H Bates – Better Eyesight Without Glasses

  Vrei să afli care sunt cele mai grave 7 greșeli pe care majoritatea oamenilor le fac în învățare? Vrei să înveți și tu cum să citești mai repede, cum să memorezi mai inteligent și cum să te concentrezi mai bine? Participă la seminarul de învățare eficientă!

   

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.