Renunţă la ochelari şi lentile de contact! Află cum!

Dacă te interesează mai multe informaţii despre metode naturale de îmbunătăţire a vederii, îţi recomand workshopul de 2 zile care se ţine în România în fiecare toamnă la Bucureşti, este organizat de Andy Szekely prin compania sa, AS Training & Coaching, şi susţinut de expertul internaţional Leo Angart. Eu nu am scris pe acest blog despre Vision Training (încă). Renunţă la ochelari şi lentile de contact! Află cum!
Mai multe informaţii despre metodă:
www.VisionTraining.com
Eu personal am urmat această metodă şi îţi garantez că, în afara unor probleme chimice sau fiziologice (ex: accidente grave, defecte din naştere), îţi poţi rezolva orice problemă de vedere, la orice vârstă. Scrie-mi ca să afli mai multe la artis_consulting.training [at] yahoo.com.
Pentru înscriere la workshopul din 2012 organizat de AS Training & Coaching, te invit să foloseşti adresa de e-mail: contact@andyszekely.ro
Testimonial
„În 2006, am participat la workshopul pentru antrenamentul vederii prin metode naturale şi am avut onoarea de a-l întâlni pe Leo Angart. Prin tehnicile specifice pentru fiecare problemă de vedere în parte, Leo m-a ajutat să scap de miopie şi, cu ocazia aceasta, de ochelarii pe care îi purtasem  vreme de aproape 10 ani. Metodele prin care se corectează în special miopia, hipermetropia şi astigmatismul – cele mai întâlnite probleme de vedere – sunt 100 % naturale, pot fi urmate de oricine şi se bazează pe descoperirile de la sf. sec. XIX, sintetizate de dr. William H. Bates. Construind pe această veritabilă temelie, Leo îţi va oferi într-un workshop posibilitatea de a nu mai purta ochelari toată viaţa! Cât plăteşti pe o pereche de ochelari? Nu crezi că aceşti bani ar putea avea o destinaţie mai bună?
În experienţa mea am constatat cum uneori problemele de vedere influenţează personalitatea celor care nu văd foarte clar ce se întâmplă în jurul lor fără ochelari. Depăşind aceste bariere inclusiv de ordin psihologic, workshopul merge până la cauza fundamentală a lucrurilor (adesea, o traumă sau un blocaj care a creat convingeri limitatoare) şi îţi oferă mijloace pentru a le rezolva. Rezultate? Le vei vedea cu ochii tăi.
AS Training & Coaching este una din companiile ce organizează cele mai profesioniste evenimente de formare a adulţilor din România. Îţi doresc o experienţă fascinantă!”
Ştefan Alexandrescu,
consultant în strategie de comunicare şi resurse umane
noiembrie 2011.
PS: Vrei şi tu asemenea testimoniale? Află cum să le obţii de la clienţii tăi, citind articolele de mai jos:
Spune-mi cine te recomandă ca să-ţi spun cât cumpăr!
Reclame

Un gând despre „Renunţă la ochelari şi lentile de contact! Află cum!

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.