Resurse gratuite

Acest site conține o serie de articole, materiale și trimiteri colecționate, create și îngrijite cu atenție de multe zeci de oameni: autori, traducători, corectori, designeri, recenzori, transcripționiști, precum și diverși colaboratori, prieteni și suporteri. Conținutul disponibil prin organizările oferite cu link mai jos economisește multe sute de ore de consultanță. Lectură plăcută!

Principala pagină unde găsești lista completă a tuturor articolelor în ordinea invers cronologică este Arhiva necenzurată. Rolul aceste pagini este să te ajute să găsești în câteva secunde orice articol disponibil pe blog într-un singur loc dacă știi ce cauți cu precizie sau când a apărut.

Harta blogului este locul unde găsești, împărțite pe categorii, subcategorii, liste, colecții de articole, retrospective și harta completă a conținutului static și dinamic a blogului. Aici găsești conținutul organizat în funcție de subiect/topic. Rolul acestei pagini nu este să faciliteze accesul la fiecare material, ci să redea structura conținutului pe grupuri tematice.

Citește-mă și la… conține câteva zeci de referințe externe la articole de Marcus Victor Grant publicate în alte locuri în afara acestui blog.

Citește-mă  în Jurnalul Bucureștiului conține linkurile la majoritatea din cele câteva zeci de articole rămase publice în ziarul online Jurnalul Bucureștiului.

Blogurile fondate de Marcus Victor Grant conțne o prezentarecu trimiteri a celorlalte bloguri inițiate de Marcus Victor Grant: Analytic Vision, Debug Your Mind și Dezvoltare Profesională.

Articole după autori conține o structură organizată după autorul fiecărei postări. Articolele lui Marcus Victor Grant lipsesc de aici.

Serviciile de consultanță și de evaluare ale lui Marcus Victor Grant au putut fi probate gratuit până în 2022. La momentul de față, paginile respective sunt păstrate datorită resurselor și trimiterilor pe care unele dintre ele le oferă, pentru scopuri istorice și pentru a nu afecta blogul cu broken links. Momentan, pe o perioadă nedeterminată, serviciile prezentate în aceste pagini nu mai sunt disponibile.

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2021-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.