Resurse gratuite

Acest site conține o serie de articole, materiale și trimiteri colecționate, create și îngrijite cu atenție de zeci de oameni. Conținutul disponibil mai jos economisește zeci de ore de consultanță.

Principala pagină unde găsești lista completă a tuturor articolelor în ordinea invers cronologică este Arhiva necenzurată. Rolul aceste pagini este să te ajute să găsești în câteva secunde orice articol disponibil pe blog într-un singur loc.

Harta blogului (momentan în lucru) este locul unde găsești, împărțite pe categorii, subcategorii, liste, colecții de articole, retrospective și harta completă a conținutului static și dinamic a blogului. Rolul acestei pagini nu este să faciliteze accesul la fiecare material, ci să redea structura conținutului pe grupuri tematice.

Citește-mă și la… conține câteva sute de referințe externe la articole de Marcus Victor Grant publicate în alte locuri în afara acestui blog.

Blogurile fondate de Marcus Victor Grant conțne o prezentarecu trimiteri a celorlalte bloguri inițiate de Marcus Victor Grant: Analytic Vision, Debug Your Mind și Dezvoltare Profesională.

Articole după autori conține o structură organizată după autorul fiecărei postări. Articolele lui Marcus Victor Grant lipsesc de aici.

Serviciile de consultanță și de evaluare ale lui Marcus Victor Grant pot fi probate gratuit dacă nu ai beneficiat deja de o ședință de evaluare sau de consultanță gratuită. Detalii aici.

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2021-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.