Cărţi

Coperta Caile persuasiunii 3 dec 2012

Actualizare primăvara 2020. Din 2018 locuiesc în Italia. Exemplare din cărțile mele nu mai pot fi comandate în afara Italiei datorită faptului că granițele sunt închise pentru pachete cel puțin deocamdată. În Italia, cărțile pot fi comandate în limita a 28 de exemplare din ”Căile persuasiunii în negociere” și 79 de exemplare din ”Ce (mai) înseamnă succesul la școală”. Edițiile TIPARITE prezentate pe aceasta pagina SUNT DISPONIBILE DOAR IN FORMAT TIPARIT si, odata epuizate, nu se vor mai retipari. Comenzile se fac direct la mine, autor, la numărul de telefon 0729034883 și expedițiile le pot face prin poștă sau curier. Costul expedierii (care poate fi pana la 10 euro de comanda) se adaugă la costul exemplarului și se achită de preferință înainte de expediere sau la primire. Timpul estimat pt expediere e de 1-2 săptămâni în condițiile actuale de piață. Multumesc pentru intelegere.

 

Căile persuasiunii în negociere

Volumul este cea mai apreciată şi vândută lucrare de Marcus Victor Grant sub vechiul nume de autor ”Ştefan Alexandrescu”. Se adresează celor care vor sa înveţe cum să comunice câştig-câştig, şi să convingă atât personal, cât şi profesional. Conţine peste 170 de tehnici, tactici, legi, strategii, principii care pot fi folosite pentru a ne înţelege mai bine cu ceilalţi şi a le aduce argumente pentru a-i convinge de valoarea serviciilor, produselor şi ideilor noastre. Preţul cărţii este o investiţie, deoarece îl vei recupera cu siguranţă în scurt timp prin aplicarea a ce înveţi din această carte!

Prezentarea pe scurt a cărţii

Preţ: 10 euro

comandă: 0729 034 883, Marcus [punct] Victor [punct] Grant [at] gmail [punct] com

 

coperta ICe (mai) înseamnă succesul la şcoală

O carte despre rădăcinile problemelor de comunicare între generaţiile actuale din România. Pe de-o parte, cum influenţează comunismul educaţia de astăzi? Pe de altă parte, care sunt efectele pe care le poate avea dependenţa de tehnologie asupra generaţiilor care vin? Pornind de la experientele mele, am ilustrat ideea „scoala de astazi este societatea de maine”. Cititorii susţin că s-au regăsit în cele povestite în volum şi consideră că am reuşit să surprind dincolo de trăirile proprii, dincolo de evidenţă şi mai ales dincolo de aparenţă, pentru a pune întrebări şi a oferi idei de valoare.

Propun cititorilor să descopere explicaţii ale mecanismelor psihologice şi sociologice care subminează societatea romanească. Întelegându-le, acceptându-le şi abordând câteva soluţii, sugerez să ne descreţim fruntea şi să abordăm lucrurile dintr-o nouă perspectivă!

Prezentarea generală a cărţii

Prefaţă

Preţ: 10 euro 

comandă: 0729 034 883, Marcus [punct] Victor [punct] Grant [at] gmail [punct] com

 

Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă

Audiobook electronic, 1 h 15

Acest material introductiv şi practic are rolul de a oferi celor interesaţi câteva instrumente de lucru pentru înţelegerea şi practicarea citirii accelerate, pornind de la exerciţii şi informaţii împărtăşite în seminariile de citire rapidă. Şi nu numai!

Parcurgând acest audiobook, vei descoperi, concentrate, multe lucruri de care ai nevoie pentru a reuşi să îţi multiplici viteza actuală de lectură. Este util atât pentru cei care au participat deja la un seminar de citire rapidă şi au nevoie de o împrospătare a informaţiei, cât şi pentru cei care încă nu au participat şi vor să înceapă să lucreze deja pentru îmbunătăţirea abilităţilor.

Preţ: 35 lei, la expedierea prin e-mail în format arhiva .zip cu fișiere audio .mp3, cu plata în avans prin bancă

comandă: 0729 034 883, Marcus [punct] Victor [punct] Grant [at] gmail [punct] com

 

MModelarea din NLP, o cale spre excelenta coperta Iodelarea din NLP, o cale rapidă spre excelenţă

Modelarea din NLP (programarea neuro-lingvistică) presupune reproducerea modelelor de excepţie (genii, maeştri, experţi, specialişti) prin observaţie, strategie şi practică. Învaţă cum să creezi modele uşor de reprodus pentru tine şi alţii!

Cartea este uşor de înţeles chiar şi pentru cine nu a studiat NLP. Conţine peste 40 de exemple, metafore, bancuri, anecdote şi povestioare care pun în evidenţă conţinutul si este bine structurată. Citind câte 1-2 capitole pe zi şi reflectând la cele peste 100 de întrebări puternice pe care le pune cartea, în scurt timp vei avea la dispoziţie un mic arsenal cu modalităţi de cunoaştere şi identificare a factorilor critici ai succesului în orice domeniu!

Prezentarea generală a cărţii

TIRAJ COMPLET EPUIZAT

 

Istoric, am mai publicat două cărți: Universul. Cadru de referință. Interpretare. Sisteme teoretice (2005) (TIRAJ EPUIZAT) și Ghid pentru învățarea eficientă, ediția I (2008), ediția II (2012) (SCOASA DIN DISTRIBUȚIE)

20 de gânduri despre „Cărţi

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.