Cărţi

Marcus Victor Grant a publicat aceste titluri.

Titluri disponibile:

1. Căile persuasiunii în negociere (2012) – format imprimat A5, sub vechiul nume de autor ”Ștefan Alexandrescu”. 50 de lei/exemplarul + 25 de lei cheltuieli de expediție în România.

Volumul este cea mai apreciată şi vândută lucrare a autorului, cu 5 stele din 5 pe GoodReads. Se adresează celor care vor sa înveţe cum să comunice câştig-câştig, şi să convingă atât personal, cât şi profesional. Conţine peste 170 de tehnici, tactici, legi, strategii, principii care pot fi folosite pentru a ne înţelege mai bine cu ceilalţi şi a le aduce argumente pentru a-i convinge de valoarea serviciilor, produselor şi ideilor noastre. Preţul cărţii este o investiţie, deoarece îl vei recupera cu siguranţă în scurt timp prin aplicarea a ce înveţi din această carte!

Volumul poate fi expediat și în străinătate, cu cheltuielile de expediție prin poștă achitate de cumpărător.

2. Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă – format audiobook .mp3, sub vechiul nume de autor ”Ștefan Alexandrescu”. 35 lei/cumpărător. Se expediază prin e-mail.

3. La negoziazione persuasiva (2021) – format imprimat B5. Traducerea în italiană a volumului Căile persuasiunii în negociere (2012). 27 de euro/exemplarul.

  

Titluri indisponibile:

4. Universul. Cadre de referință. Interpretare. Sisteme teoretice. (2005). Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

5. Ghid pentru învățarea eficientă, ediția I (2008), ediția a II-a (2012). E-book scos din distribuție. Nu se mai reeditează.

6. Ce (mai) înseamnă succesul la școală (2014). Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

7. Modelarea din NLP, o cale rapidă spre excelență. (2015). Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

Pentru comenzi: la prețul cărții/exemplarelor se adaugă și cheltuielile de expediție care sunt achitate integral de către cumpărător.

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.