Cărţi

Coperta Caile persuasiunii 3 dec 2012

Din 2018 nu mai locuiesc in Romania, iar numarul exemplarelor disponibile pentru a fi comandate in format tiparit in Romania e limitat. Comanda poate fi preluata prin curierat sau prin posta, dar primirea cartilor comandate se va face intr-un interval cuprins intre 1-2 saptamani din momentul platii in avans. La pretul cartilor se aplica si costul de transport din Italia, care poate fi pana la 10 euro de comanda. Cele 3 editii TIPARITE prezentate pe aceasta pagina SUNT DISPONIBILE DOAR IN FORMAT TIPARIT si, odata epuizate, nu se vor mai retipari. Multumesc pentru intelegere.

 

Căile persuasiunii în negociere

Volumul este cea mai apreciată şi vândută lucrare de Ştefan Alexandrescu. Se adresează celor care vor sa înveţe cum să comunice câştig-câştig, şi să convingă atât personal, cât şi profesional. Conţine peste 170 de tehnici, tactici, legi, strategii, principii care pot fi folosite pentru a ne înţelege mai bine cu ceilalţi şi a le aduce argumente pentru a-i convinge de valoarea serviciilor, produselor şi ideilor noastre. Preţul cărţii este o investiţie, deoarece îl vei recupera cu siguranţă în scurt timp prin aplicarea a ce înveţi din această carte! A fost tradusă în italiană și va apare in 2020. 

Prezentarea pe scurt a cărţii

Preţ: 45 de lei în România

10 euro în restul Uniunii Europene

comandă: 0729 034 883, stefan [punct] alexandrescu [at] yahoo [punct] com

 

coperta ICe (mai) înseamnă succesul la şcoală

O carte despre rădăcinile problemelor de comunicare între generaţiile actuale din România. Pe de-o parte, cum influenţează comunismul educaţia de astăzi? Pe de altă parte, care sunt efectele pe care le poate avea dependenţa de tehnologie asupra generaţiilor care vin? Pornind de la experientele mele, am ilustrat ideea „scoala de astazi este societatea de maine”. Cititorii susţin că s-au regăsit în cele povestite în volum şi consideră că am reuşit să surprind dincolo de trăirile proprii, dincolo de evidenţă şi mai ales dincolo de aparenţă, pentru a pune întrebări şi a oferi idei de valoare.

Propun cititorilor să descopere explicaţii ale mecanismelor psihologice şi sociologice care subminează societatea romanească. Întelegându-le, acceptându-le şi abordând câteva soluţii, sugerez să ne descreţim fruntea şi să abordăm lucrurile dintr-o nouă perspectivă!

Prezentarea generală a cărţii

Prefaţă

Preţ: 40 de lei în România

10 euro în restul Uniunii Europene

comandă: 0729 034 883, stefan [punct] alexandrescu [at] yahoo [punct] com

 

MModelarea din NLP, o cale spre excelenta coperta Iodelarea din NLP, o cale rapidă spre excelenţă

Modelarea din NLP (programarea neuro-lingvistică) presupune reproducerea modelelor de excepţie (genii, maeştri, experţi, specialişti) prin observaţie, strategie şi practică. Învaţă cum să creezi modele uşor de reprodus pentru tine şi alţii!

Cartea este uşor de înţeles chiar şi pentru cine nu a studiat NLP. Conţine peste 40 de exemple, metafore, bancuri, anecdote şi povestioare care pun în evidenţă conţinutul si este bine structurată. Citind câte 1-2 capitole pe zi şi reflectând la cele peste 100 de întrebări puternice pe care le pune cartea, în scurt timp vei avea la dispoziţie un mic arsenal cu modalităţi de cunoaştere şi identificare a factorilor critici ai succesului în orice domeniu!

Prezentarea generală a cărţii

Preţ: 40 de lei în România

10 euro în restul Uniunii Europene

comandă:0729 034 883, stefan [punct] alexandrescu [at] yahoo [punct] com

 

Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă

Audiobook, 1 h 15

Acest material introductiv şi practic are rolul de a oferi celor interesaţi câteva instrumente de lucru pentru înţelegerea şi practicarea citirii accelerate, pornind de la exerciţii şi informaţii împărtăşite în seminariile de citire rapidă. Şi nu numai!

Parcurgând acest audiobook, vei descoperi, concentrate, multe lucruri de care ai nevoie pentru a reuşi să îţi multiplici viteza actuală de lectură. Este util atât pentru cei care au participat deja la un seminar de citire rapidă şi au nevoie de o împrospătare a informaţiei, cât şi pentru cei care încă nu au participat şi vor să înceapă să lucreze deja pentru îmbunătăţirea abilităţilor.

Preţ: 35 lei, la expedierea prin e-mail, cu plata în avans

comandă: 0729 034 883, stefan [punct] alexandrescu [at] yahoo [punct] com

19 gânduri despre „Cărţi

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.