Cărţi

Marcus Victor Grant a publicat aceste titluri.

Titluri disponibile:

1. Căile persuasiunii în negociere (2012) – format imprimat A5, sub vechiul nume de autor ”Ștefan Alexandrescu”. 50 de lei/exemplarul + 25 de lei cheltuieli de expediție în România.

Volumul este cea mai apreciată şi vândută lucrare a autorului, cu 5 stele din 5 pe GoodReads. Se adresează celor care vor sa înveţe cum să comunice câştig-câştig, şi să convingă atât personal, cât şi profesional. Conţine peste 170 de tehnici, tactici, legi, strategii, principii care pot fi folosite pentru a ne înţelege mai bine cu ceilalţi şi a le aduce argumente pentru a-i convinge de valoarea serviciilor, produselor şi ideilor noastre. Preţul cărţii este o investiţie, deoarece îl vei recupera cu siguranţă în scurt timp prin aplicarea a ce înveţi din această carte!

Volumul poate fi expediat și în străinătate, cu cheltuielile de expediție prin poștă achitate de cumpărător.

2. Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă – format audiobook .mp3, sub vechiul nume de autor ”Ștefan Alexandrescu”. 35 lei/cumpărător. Se expediază prin e-mail.

3. La negoziazione persuasiva (2021) – format imprimat B5. Traducerea în italiană a volumului Căile persuasiunii în negociere (2012). 27 de euro/exemplarul.

  

Titluri indisponibile:

4. Universul. Cadre de referință. Interpretare. Sisteme teoretice. (2005). Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

5. Ghid pentru învățarea eficientă, ediția I (2008), ediția a II-a (2012). E-book scos din distribuție. Nu se mai reeditează.

6. Ce (mai) înseamnă succesul la școală (2014). Stoc tipografic epuizat. Se poate retipări la o comandă de cel puțin 30 de exemplare.

7. Modelarea din NLP, o cale rapidă spre excelență. (2015). Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

Pentru comenzi: la prețul cărții/exemplarelor se adaugă și cheltuielile de expediție care sunt achitate integral de către cumpărător.

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.