Cărţi

Marcus Victor Grant a publicat aceste titluri.

Titluri disponibile:

1. Căile persuasiunii în negociere (2012) – format imprimat A5, sub vechiul nume de autor ”Ștefan Alexandrescu”. 11 euro/54 de lei/exemplarul

Volumul este cea mai apreciată şi vândută lucrare. Se adresează celor care vor sa înveţe cum să comunice câştig-câştig, şi să convingă atât personal, cât şi profesional. Conţine peste 170 de tehnici, tactici, legi, strategii, principii care pot fi folosite pentru a ne înţelege mai bine cu ceilalţi şi a le aduce argumente pentru a-i convinge de valoarea serviciilor, produselor şi ideilor noastre. Preţul cărţii este o investiţie, deoarece îl vei recupera cu siguranţă în scurt timp prin aplicarea a ce înveţi din această carte!

Prezentarea pe larg a cărții.

2. Ce (mai) înseamnă succesul la școală (2014) – format imprimat A5, sub vechiul nume de autor ”Ștefan Alexandrescu”. 11 euro/54 de lei/exemplarul

Despre rădăcinile problemelor de comunicare între generaţiile actuale din România. Pe de-o parte, cum influenţează comunismul educaţia de astăzi? Pe de altă parte, care sunt efectele pe care le poate avea dependenţa de tehnologie asupra generaţiilor care vin? Pornind de la experientele mele, am ilustrat ideea „scoala de astazi este societatea de maine”. Cititorii s-au regăsit în cele povestite şi consideră că am reuşit să surprind dincolo de trăirile proprii, dincolo de evidenţă şi mai ales dincolo de aparenţă, pentru a pune întrebări şi a oferi idei de valoare.

Propun cititorilor să descopere explicaţii ale mecanismelor psihologice şi sociologice care subminează societatea romanească. Întelegându-le, acceptându-le şi abordând câteva soluţii, sugerez să ne descreţim fruntea şi să abordăm lucrurile dintr-o nouă perspectivă!

Prezentarea pe larg a cărţii

Prefaţă

3. Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă – format audiobook .mp3, sub vechiul nume de autor ”Ștefan Alexandrescu”. 35 lei/cumpărător

4. La negoziazione persuasiva (2021) – format imprimat B5. Traducerea în italiană a volumului Căile persuasiunii în negociere. 27 de euro/exemplarul.

Titluri indisponibile:

5. Universul. Cadre de referință. Interpretare. Sisteme teoretice. (2005). Stoc epuizat. Nu se mai reeditează.

6. Ghid pentru învățarea eficientă, ediția a II-a (2012). E-book scos din distribuție. Nu se mai reeditează.

7. Modelarea din NLP, o cale rapidă spre excelență. (2015). Stoc epuizat. Nu se mai reeditează.

Pentru comenzi: la prețul cărții/exemplarelor se adaugă și cheltuielile de expediție care sunt suportate integral de cumpărător.

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.