Vindecare en gros vs medicină en detail, partea a V-a. Beneficii și dovezi în privința tratamentelor cu dioxidul de clor

Introducere

În articolele anterioare:

O soluție pentru 7 probleme, se poate?

Rezultatele și beneficiile personale de pe urma primei aplicări a tratamentului

Cum a decurs primul meu tratament cu dioxid de clor

Ce este dioxidul de clor și cum funcționează în sănătate

am expus experiența mea prima dată (în 2017) când am urmat un tratament cu dioxid de clor, rezultatele și explicațiile la care am ajuns și am trecut în revistă mecanismul chimic prin care substanțele pe bază de dioxid de clor (MMS, CDS) funcționează. Acum e timpul să urmărim cu atenție și rezultatele altor persoane.

Dioxidul de clor nu este propriu-zis un medicament, nu poate fi patentat și nici nu este larg cunoscut. Oare de ce?

În știință, controversele sunt normale atunci când oameni de știință obțin rezultate diferite ca urmare a folosirii acelorași pași. Controversele se rezolvă pe bază de științe și dovezi. Însă în politică și în concurența neloială, de obicei controversele sunt eliminate prin cenzură, suprimare și hărțuire.

Eu nu mi-am propus să colecționez o listă de studii care să confirme beneficiile dioxidului de clor, au făcut asta deja alții, iar dacă mi-aș propune ceva de genul acesta, atunci această serie de articole ar risca să se transforme într-o carte. În schimb, pot să dau niște puncte de pornire pentru cei interesați să exploreze mai mult.

 

Confuzii nejustificate

În articolul al IV-lea din serie, Ce este dioxidul de clor și cum funcționează în sănătate, am oferit unele explicații științifice elementare, însă dacă tu vei căuta cu ”dr. Google” s-ar putea să obții niște rezultate diferite.

Când unii aud despre ”soluție pe bază de clor” care într-o compoziție și concentrație diferită față de cea folosită în acest tratament este folosită ca ”înălbitor”, se sperie, uitând că și sarea de bucătărie nu e decât clorură de sodiu, deci tot un compus al clorului.

Și vodka este înălbitor, și totuși milioane de oameni o beau fără să primească avertismente sau să fie speriați de articole. Barurile care servesc vodkă nu sunt supuse raidurilor și nici nu li se cere barmanilor să dovedească beneficiile științific dovedite ale vodkăi. Oare de ce mass-media nu țipă și cu privire la faptul că în unele baruri se pune în consum înălbitor?

Unul dintre miturile în legătură cu MMS este că ar fi ”înălbitor” (”bleach”) și că cei care ingerează asta se supun unor riscuri similare cu ingerarea unor produse chimice de curățenie făcute în casă. Confuzia a fost exploatată de jurnaliști ignoranți în chimie și companiile farmaceutice pentru care această soluție reprezintă o concurență îngrijorătoare. Lămurirea confuziei este ușoară atunci când:

  • se conștientizează că deși cloritul de sodiu (înainte de a reacționa cu acidul clorhidric sau cu acidul citric pentru a produce dioxidul de clor) este înălbitor, niciun protocol nu recomandă ingerarea de clorit de sodiu neprelucrat

  • concentrația de clorit de sodiu prezentă în această soluție este mult mai mică decât în soluțiile cu concentrație mai ridicată care sunt într-adevăr folosite în industrie ca înălbitor

  • se înțelege că nu tot ce este înălbitor este nepărat și interzis sau periculos pentru consumul uman. Spre exemplu, și vodka și razele solare au un efect înălbitor, dar nu vei vedea pe cineva îngrijorat în legătură cu acestea

  • orice substanță este toxică atunci când e folosită într-o cantitate și/sau într-o concentrație prea mare

  • dioxidul de clor este deja folosit pe scară largă în dezinfectarea apei de băut, în tratamente stomatologice și în spălarea fructelor și a legumelor în multe țări

  • dioxidul de clor nu se consumă direct imediat după preparare, ci trebuie diluat în apă. Atunci când se face referire la ”doza care trebuie luată”, se subînțelege că este vorba despre o cantitate de dioxid de clor diluată în apă.

Prin urmare, etichetarea MMS sau CDS drept ”înălbitor” este probabil rezultatul dezinformării unor persoane care nu au petrecut suficient timp pentru a înțelege despre ce vorbesc și care cel mai probabil nu aveau note grozave la chimie în timpul școlii. Sau poate fi vorba și de altceva?

(continuă să citești după media )

În SUA și în UK s-a făcut oarece vâlvă deoarece anumite autorități au emis avertismente în legătură cu folosirea soluției de dioxid de clor în prepararea tratamentului menționat (de exemplu, aici), însă la o privire mai atentă, se poate observa că avertismentul se adresează persoanelor care nu prepară cu atenție dozajul corespunzător. Nu există argumente medicale pentru a justifica rațional sau științific avertismentele. Oare menirea lor este să manipuleze persoanele dezinformate sau să protejeze anumite interese?

În afara unor cazuri anecdotice menționate pe Wikipedia, în care nu s-a determinat că MMS-ul sau CDS-ul ar fi dus direct la moartea cuiva, nu am găsit absolut niciun raport de cineva care să se fi prezentat la spital cu rezultate de sănătate îngrijorătoare ca urmare a tratamentului cu dioxid de clor. Chiar și în cazul unei femei care a murit despre care se menționeză în pagina de Wikipedia, este evident vorba despre cineva care nu a respectat protocolul și a luat o doză unică nejustificată (este vorba de 30 de picături fără să fi fost diagnosticată clar ca bolnavă de ceva, în condițiile în care se recomandă cu începerea a 2 picături pe zi). Asta este ca și cum cineva ar încerca să sugereze că usturoiul este o otravă cu arsenic pentru că cineva a mâncat 10 căpâțâni de usturoi într-o zi.

Atitudinea neglijentă a unor medici față de dioxidul de clor poate fi bazată pe ignoranță, considerente politice sau o informare superficială din rezultate furnizate din surse necredibile (de genul Wikipedia sau Google). De aceea, omul de afaceri mexican Pedro Luis Martin Bringas (averea familiei sale depășea 3.5 miliarde USD în 2011) a anunțat o recompensă publică internațională de 1.000.000 USD (un milion de dolari americani) oricărui medic, specialist sau instituții care poate furniza dovezi medicale, științifice, legitime ale toxicității sau pericolului pentru oameni a dioxidului de clor sub forma CDS-ului în concentrațiile și dozele terapeutice specificate de Andreas Kalcker în protocoalele din cărțile sale.

Cazurile anecdotice neverificabile nu sunt admise ca studii de caz. Până la data redactării acestui articol, în ultimii ani, nimeni nu a revendicat suma. Dar, dacă tu ai încredere că poți demonstra ceea ce crede dr. Google, atunci ai o șansă de a deveni milionar/ă! Pentru a beneficia de această oportunitate, toate întrebările și dovezile formulate științific pot fi adresate la numărul de WhatsApp 00528717274000 sau la adresele de e-mail plmb@prodigy.net.mx și mexico@comusav.com.

 

Mărturii și dovezi despre tratamentul cu dioxid de clor

În deceniile care au trecut de când a fost descoperi și îmbunătățit, membrii organizațiilor create de Jim Humble și colaboratorii săi au tratat milioane de oameni, aspect recunoscut chiar și de către scepticii fenomenului. Un grup unde se pot citi mărturii de la mii de utilizatori se găsește aici. Oare câți din acește milioane au suferit efecte secundare periculoase? Câți au murit? Dacă în urma unor documentări atente din milioane de cazuri vreme de multe decenii s-au găsit doar vreo câteva cazuri izolate în toată lumea, atunci cum se compară asta cu rezultatele obținute în urma folosirii unor compuși farmaceuitici?

Datele publice arată că de fapt dioxidul de clor este foarte eficient în scopul pentru care este folosit, și anume uciderea germenilor (vezi aici, aici, aici, aici). Aceste date sunt foarte bine cunoscute de autorități, pentru că tot autoritățile guvernamentale au folosit dioxidul de clor pentru dezinfectarea apei potabile. Dacă dioxidul de clor, folosit în orice compoziție și concentrație ar fi periculos, atunci cum se explică faptul că a fost folosit pe scară largă, atât în mediul industrial, cât și public, în ultima jumătate de secol? De ce Organizația Mondială a Sănătății și FDA (Federal Drug Administration) din SUA recomandă doxidul de clor ca tratament antimicrobial a alimentelor și purificare a apei?

Tratamentul cu dioxidul de clor a fost verificat de numeroși medici, doctori și oameni de știință și de către anumite organizații (de exemplu Crucea Roșie în Uganda) cu efecte pozitive

În 2020, CDS a fost aprobat ca tratament oficial recomandat alternativ pentru boala/colecția de simptome etichetată ”COVID-19” în Bolivia.

Un studiu din Ecuador a indicat o rată de vindecare în cazurile de COVID-19 de 100%.

În 2021, în revista The Journal of Molecular and Genetic Medicine a apărut publicat un studiu care confirmă eficacitatea tratamentului cu dioxid de clor pentru COVID-19. Rezultatele studiului pot fi citite aici.

Medicul Thomas Lee Hesselink a realizat aici o temeincă analiză a cercetărilor care susțin viabilitatea și funcționalitatea MMS bazându-se pe sute de studii. O altă compilație de studii se găsește aici.

Oare ce părere au chimiștii despre dioxidul de clor?

Dr. Stephanie Seneff, biolog, nutriționist, inginer, cercetător și expert în inteligență artificială, a scris această analiză științifică privind logica folosirii dioxidului de clor dpdv științific pe site-ul fundației Weston A Price.

 

Cărți

Din zecile de volume publicate în ultimele decenii despre tehnologia dioxidului de clor aplicată în sănătate, cunosc că doar unul a fost tradus în română:

Sănătatea interzisă. Boile incurabile sunt de domeniul trecutului de dr. Andreas Ludwig Kalcker. Versiunea în limba română a fost publicată de Revival IQ, în traducerea Georgeanei Boata, după Salud prohibida, editura Voedia, Spania, 2016

Alte cărți importante (am inclus versiunile cele mai noi acolo unde sunt multiple ediții):

Breakthrough. The Miracle Mineral Solution of the 21st century, 4th edition, de Jim V. Humble, 2009 Partea I – 10 capitole, 152 p..; Partea a II-a – 15 capitole, 204 p.

The Master Mineral Solution of the Third Millenium. The Chlorine Dioxide Ion de Jim V. Humble, 2010

MMS Health Recovery Book de Jim Humble și Cari Loyd, 2016, 346p.

Healing the Symptoms Known as Autism, 2nd edition de Kerri Rivera, Kimberly McDaniel, Daniel Bender, Jim V. Humble, Dr. Andreas Kalcker, Dr Marco Ruggiero, Robert L. Sands, 2014, 596p.

Imagine a World without Dis-ease, vol 1, 2, 3 de Mark Grenon

Simple Molecular Medicines. Not Cures for A Disease… Solutions for All Diseases, 3rd edition, de Brian Stone, PhD, 148p

DIY with Chlorine Dioxide. A Health-Guide for Safely Making & Using ClO2 in the Home, 2nd edition, de Brian Stone, PhD 100p.

Pushing Limits with Forbidden Cures. Combining Chlorine Dioxide with Bicarbonates, Magnesium, Iodine and Selenium, de Dr. Mark Sircus, 380p.

Das MMS Handbuch. Gesundheit in eigener Verantwortung, de dr. Antje Oswald, Daniel Peter Verlag, 2016, (titlul de la traducerea în engleză este The MMS Handbook. Your Health in Your Hands, iar cel în spaniolă este La Guia del MMS. Asumir la responsabilidad de la Salud Propria)

Bye Bye, COVID! El remedio al coronavirus que no quieren que sepas, de Dr. Andreas Kalcker, 2021, 206p (tradusă și în germană)

Cancro? Guarisce ma solo cosi, de Sergio Felletti

MMS, un antidoto in piu contro il Cancro, de Sergio Felletti

MMS & CDL für Tiere – Das erste Tierbuch über MMS&CDL (titlul traducerii în engleză este MMS for Animals A Companion Guide for the Holistic and Autonomous Treatment of Animals with MMS, titlul în spaniolă este MMS para animales. Una guia para el tratamiento holistico y responsabile de los animales con MMS), de Monika Rekelhof, Daniel Peter Verlag, 2019

Titlurile de mai sus sunt prezentate în ordine aleatorie. Unele sunt disponibile și în alte limbi decât cele specificate, iar drepturile de autor pentru unele din acestea sunt de regulă destul de ușor de obținut direct de la autori, așadar cine dorește să valorifice o oportunitate, se poate apuca să le traducă și să le distribuie în limba română.

Date de contact selective:

https://andreaskalcker.com/en/Email.html

https://ketokerri.com/our-company/ – Kerri Rivera

info@daniel-peter-verlag.de

https://drsircus.com/faq-contact/ – Dr Mark Sircus

sergiofelletti@gmail.com

millennialmms@protonmail.com – Brian Stone, PhD

 

Documentare

În acest secol, au fost realizate 3 documentare esențiale care explică modul în care funcționează MMS, pe baza constatărilor realizate de specialiști intervievați.

Primul în ordine cronologică este Understanding MMS. Conversations with Jim Humble (2008), bazat pe cartea Miracle Mineral Supplement of the 21st Century de Jim Humble. Filmul a fost produs, scris și regizat de Adam Abraham. Un documentar explicativ care oferă interviuri cu medici și cu cel care a descoperit metoda (Jim Humble). Acest documentar a fost cenzurat abuziv de pe YouTube, în schimb poate fi comandat pe DVD pe pe Amazon. Durata: 1h 45

Quantum Leap (2016) (a nu se confunda cu serialul fictiv cu Scott Bakula din anii ’80 sau cu SF-ul cu Tom Sizemore în rolul principal). Produs și regizat de Kacper Maciej Potwaski. Acest documentar pornește de la explicațiile și experiențele împărtășite de Mark Grenon, unul din colaboratorii principali în America ai lui Jim Humble, precum și antreprenorul polonez Kacper Maciej Potwaski. Acest documentar este mai puțin științific și relatează mai multe cazuri spectaculoase de vindecare folosind tratamentele cu dioxid de clor, precum și experiența lui Mark Grenon de a răspunde hărțuirii și atacurilor unora din detractorii metodelor promovate.

În prezent, filmul cu durata de 57 de minute este disponibil gratuit pentru toată lumea la adresa de mai jos.

https://www.bitchute.com/video/KVNjkCHjI1Bz/

The Universal Antidote – The Science and Story of Chlorine Dioxide (2021) (1h 49 min)

Acest documentar începe prin a explica ce este dioxidul de clor, de ce este sigur pentru consumul uman, continuă cu dovezile privind eficacitatea compuslui,

În prezent, filmul este disponibil gratuit pentru toată lumea, la adresa https://theuniversalantidote.com/ , unde se găsește și un curs gratuit despre folosirea corespunzătoare a dioxidului de clor în sănătate.

Trailer: https://www.brighteon.com/de717fb9-b8eb-454f-9f96-c0e6890a96c2

 

Vindecare en gros cu dioxidul de clor

Primul articol din această serie conține în titlu o întrebare: ”O soluție pentru 7 probleme, se poate?”, la care majoritatea medicilor ar ridica din sprâncene sau ar pufni sceptic, ridicându-și probabil întrebări cu privire la sănătatea mintală a celui care adresează această întrebare. Și totuși, atunci când o tehnologie prezintă potențialul de a rezolva mai multe (nu toate) din cauzele sistemice ale bolilor în corp, este ușor de înțeles cum aceasta nu mai e o întrebare fantezistă, ci una deosebit de legitimă.

Nu cred că dioxidul de clor poate vindeca toate bolile, dar o majoritate suprinzătoare le poate trata cu rezultate impresionante. Pornind de la experiențele personale și argumentele expuse în această serie de articole. cred că este un remediu care poate fi încercat fără riscuri prea mari, cu informare în prealabil. Iată o listă de boli/probleme care sunt vindecabile/tratabile/eradicabile cu diferite protocoale MMS, conform informațiilor postate de Jim Humble și colaboratorii săi (spicuiesc din lista cu cele 10 pagini doar câteva):

  • reflux gastro-esofagian

  • alergii (funcționează și tehnicile NLP pentru asta)

  • anorexie nervoasă
  • tulburare bipolară

  • bronșită

  • boala celiacă

  • boala Crohn

  • candida (mai ales dacă protocolul MMS e folosit în conjuncție cu vitamina B17)

  • conjunctivită

  • mătreață

  • tromboza venelor (în conjuncție și cu alte suplimente)

  • depresie

  • HIV/SIDA (una din cele mai ușor și rapid de vindecat boli)

  • Ebola

  • malarie

  • sindrom Down

  • dependență de droguri

  • febra Dengue

  • infecții ale urechii

  • eczeme

  • prostată mărită

  • epilepsie

  • gripă

  • herpes

  • scabie

  • gonoree

  • unele tipuri de hepatită (nu toate)

  • hipertensiune

  • hiperglicemie

  • hipertiroidism

  • hipotiroidism

  • artrită reumatoidă

  • pietre la rinichi

  • artrită (și bentonita sodică și sâmburii de caise pot trata parțial sau complet asta)

  • leucemie

  • boala vacii nebune

  • migrenă

  • scleroză multiplă

  • osteoartrită

  • osteoporoză

  • Parkinson (în conjuncție și cu unele pulberi, de exemplu Mucuma Pruriens)

  • poliomelită

  • pneumonie

  • febră reumatică

  • psoriazis

  • carii dentare

  • abces dentar

  • rujeolă

  • sifilis

  • tuberculoză

  • ulcer

  • vertij

Listă selectivă cu corespondența dintre boli și protocoale.

Listă selectivă de testimoniale de la sute de persoane privind vindecări obținute pentru unele din aceste boli folosind tratament de dioxid de clor

În mod deosebit, bolile care solicită atenție mai mare, disciplină mai riguroasă și supraveghere medicală pe care dioxidul de clor le poate trata (în cadrul unor protocoale mai extinse) sunt:

  • paraziți intestinali (unul din cele mai solicitante protocoale, recomandate pentru 3-12 luni, care conține peste 20 de substanțe împreună cu CDS)

  • Alzheimer (solicită 5 protocoale diferite aplicate simultan)

  • diabet (inclusiv pentru cei care iau insulină, pe baza unui protocol avansat care include peste 20 de substanțe în afară de CDS)

  • intoxicație cu metale grele

  • cancer (pentru stazele avansate, se recomandă și injecții cu vitamina B17, compusul-cheie din sâmburii de caise care, luat de 7-8 ori pe zi ajută la prevenția cancerului, despre care am aflat din acest documentar)

  • autism / sindrom Asperger’s (și o parte din efectele nocive ale unor vaccinuri) – vezi prezentarea științifică cu studii de caz, de Kerri Rivera la conferința Autism One despre copii care s-au vindecat de autism.

 

 VA URMA

 

Disclaimer

Seria din care acest articol face parte oferă o perspectivă subiectivă și informații personale despre tratamente alternative și complementare, fără a pretinde valoare științifică sau medicală certificată. Autorul nu este calificat în vreun domeniu medical, nu a urmat un tratament în scopul realizării unui studiu de caz sau a unui material promoțional și nu a fost remunerat pentru acest material.

Acest material nu are avizul sau recomandarea vreunui medic sau specialist medical, neavând ca scop furnizarea de sfaturi medicale calificate. Cititorii sunt îndemnați să-și realizeze propriile cercetări și să se consulte cu specialiști pentru o opinie avizată.

Informațiile din articole au caracter educativ și informativ și nu înlocuiesc sfatul medical profesionist, diagnosticul sau tratamentul. Se recomandă consultarea unui specialist calificat pentru orice întrebări referitoare la starea de sănătate specifică a unui pacient.

Seria de articole nu susține sau recomandă teste medicale, servicii, proceduri sau opinii specifice și se bazează pe cunoștințele disponibile autorului la data redactării. Cititorii sunt avertizați să nu neglijeze sfatul medical profesionist din cauza informațiilor prezentate și să își asume răspunderea și responsabilitatea pentru deciziile legate de sănătate.

Estimările exprimate în articol pot varia în funcție de istoricul medical și condițiile individuale. Se subliniază că anumite condiții medicale preexistente pentru un pacient pot influența utilizarea anumitor substanțe menționate în articol. Orice îmbunătățiri ale stării de sănătate se recomandă a fi documentate clinic, iar monitorizarea tratamentului merită efectuată sub supravegherea medicului.

Cititorii sunt de acord să elibereze autorul și publicistul de orice pretenție sau răspundere legată de deciziile luate în baza informațiilor furnizate. Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizarea tratamentelor alternative.

 

Marcus Victor Grant

Copyright text © Marcus Victor Grant 2017-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

4 gânduri despre „Vindecare en gros vs medicină en detail, partea a V-a. Beneficii și dovezi în privința tratamentelor cu dioxidul de clor

  1. Foarte utile articolele.
    Recent am achizitionat si eu un kit de MMS si o sticla de CDS.
    Am inceput cu protocolul 1000,dar uite ca nu stiam ca trebuie evitate cafeaua,alcoolul….va trebui sa reiau.
    Foarte interesant ar fi,daca ati putea scrie un articol despre cum ai putea sa-ti faci acasa solutia,daca e posibil.
    Multumim oricum.

    Apreciază

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.