Training de cunoaşterea valorilor şi branding pentru găsirea unui partener sentimental

 

Mulţi dintre noi îşi caută împlinirea în ziua de azi într-o relaţie sentimentală, în sentimentul suprem care pare să conteze mai mult decât orice: dragostea.

Dar dragostea şi disponibilitatea nu înseamnă totul pentru a crea o relaţie sentimentală care să dureze. Partenerii au nevoie de autocunoaştere şi cunoaşterea celuilalt, ceea ce implică a-şi cunoaşte aşteptările, ce vor să primească şi să ofere. La baza oricărei relaţii durabile stă un contract (cel puţin verbal) clar.

În momentul în care cunoaştem, sau abordam pe cineva, ne preocupă imaginea noastră personală: ce spunem, ce facem, cum arătam, ce crede celălalt despre noi.

E normal. Pentru mulţi se nasc întrebările:

– Oare va descoperi ceva care nu-i place?

– Ce să fac ca să nu pierd această oportunitate?

– Cum să îi intru în graţii?

– Cum să fiu o persoană mai bună?

şi aşa mai departe.

  

Ce înseamnă criteriile? Dar valorile?

Care este cel mai important lucru în viaţă?

Depinde.

Ce contează cel mai mult pentru fiecare dintre noi în luarea unei decizii, şi în ce ordine?

Cum ţi-ar plăcea să cunoşti tainele profunde ale subconştientului interlocutorului?

Bine ai venit la o minunată călătorie spre cunoaşterea ta şi a celuilalt!

Eşt pregătit(ă) să primeşti cheia cu care să îţi întorci relaţiile la 180 de grade?

  

Ei bine, e timpul să lăsăm la o parte îndoielile şi să căpătăm mai multă siguranţă în legătură cu cine suntem şi cum ne prezentăm atunci când vine vorba de imaginea noastră în ochii unui viitor potenţial partener. Cum? Antrenându-ne abilităţile în conturarea unui brand relaţional puternic. Un brand care să ne reprezinte: cine suntem, cu bune şi cu rele şi în acelaşi timp să fie atrăgător pentru sexul opus.

Învaţă să pui valoare pe tine şi să descoperi ce e mai frumos în tine şi cum să pui asta în evidenţă!

Eu sunt Marcus Victor Grant, mă specializez în branding personal şi stima de sine şi am văzut în prea multe potenţiale cupluri oameni trecând unul pe lângă celălalt pentru că nu ştiau cum să comunice. De aceea, m-am hotărât să fac ceva. Să schimb ceva. În bine, pentru câţiva din cei mulţi care ar putea fi interesaţi. Consider că misiunea mea este să îi susţin pe clienţii mei în a se uita în oglindă şi a le plăcea ceea ce văd, indiferent cu cine se întâlnesc. Câteva dintre cuplurile cărora le-am oferit consultanta s-au căsătorit.

Brandul personal se defineşte întotdeauna prin relaţionarea cu ceilalţi.

  

Aşadar, te invit la

Training de cunoaşterea valorilor şi branding pentru găsirea unui partener sentimental

  

Acest seminar este pentru tine dacă:

 • Eşti deschis(ă) să iei în considerare şi altceva decât intuiţia şi experienţa ta în alegerea unui partner

 • Vrei să înveţi tehnici de cunoaştere şi autocunoaştere care îţi vor folosi în orice context, de la relaţii sentimentale până la vânzări

 • Vrei să treci prin experienţa unor exerciţii de introspecţie personală profundă

 • Eşti dispus(ă) să aloci timp şi efort pentru a te dezvolta.

 • Vrei să înveţi tehnici, soluţii şi întrebări care te vor ajuta tot restul vieţii – în măsura în care le foloseşti.

 • Vrei să atragi persoanele potrivite pentru tine.

 • Vrei să îmbunătăţeşti relaţia sentimentală în care deja eşti implicat. Partea de autocunoaştere îţi va fi de mare folos.

 • Eşti interesat(ă) să descoperi cum funcţionează motivaţia şi psihologia personalităţii în contexte specifice, la tine şi la alţii

  love-316640_640

Beneficii ale participării la acest seminar:

 • Întrebări puternice care duc la insght

 • Autocunoaştere

 • tehnici utile pentru lucrul cu tine şi cu celălalt, în context personal şi de business – chiar dacă sunt particularizate pe contextul sentimental, ele sunt utile şi folosite mai ales în planul profesional

 • cunoştinţe strategice despre cum să-ţi promovezi imaginea şi să atragi oameni compatibili

  A_Love_for_the_Arts_by_Delacorr

Te rog nu veni la acest seminar dacă:

 • Vrei să cunoşti tehnici de agăţat sau de seducţie rapidă. Nu ofer aşa ceva.

 • Ai fost rănit(ă) şi simţi nevoia să vorbeşti cu cineva despre asta. Nu facem terapie. Acesta este un seminar orientat spre soluţii.

 • Vrei din trainer un model. Nu sunt căsătorit, nu sunt într-o relaţie sentimentală şi nici nu caut una. Însă ceea ce îţi ofer a ajutat multe cupluri şi mulţi clienţi de-ai mei şi m-a ajutat şi pe mine în experienţele personale pe care le-am avut.

 • Ţi se pare că într-o relaţie în care cei doi lucrurile ar trebui să meargă de la sine sau că partenerii ar trebui să-şi citească gândurile.

 • Nu eşti pregătit(ă) să afli ce vrei de la un partener. Acest seminar este pentru oamenii care abordează cu seriozitate relaţiile în care se implică, fie ele de business sau personale.

 • Este pe acelaşi loc de importanţă cu o ieşire în oraş cu prietenii, o vizită la ţară sau o altă activitate obişnuită de duminică.

 • Nu suporţi teoria, abstractul sau strategia.

  

Trainer

Marcus Victor Grant

 • Stefan Alexandrescu foto decembrie 2014 croppedtrainer autorizat;

 • consultant în strategie de comunicare şi resurse umane;

 • licenţiat în comunicare şi relaţii publice;

 • certificate internaţionale: Consiliere în carieră (NBCC USA, 2011), NLP practitioner (IANLP, 2005), Language & Behavior Profile (ASTC, 2006);

 • certificat prin Centrul Român de Intervenţie Socială şi Psihoterapeutică în prevenirea abuzului şi psihodramă;

 • Cofondator al Asociaţiei Române pentru Coaching;

 • autor pentru zeci de articole pe marginea psihologiei personalităţii (2006-2011);

 • a utilizat şi dezvoltat instrumente de măsurare a valorilor şi criteriilor din 2006.

  

Date de contact pentru informaţii:

Marcus Victor Grant

marcus.victor.grant [at] gmail [com].

0729 034 883

  

Referinţe de la clienţi:

Marcus mi-a deschis ochii în ceea ce priveşte comunicarea cu femeile. Mulţumită lui Marcus, am învăţat mult despre comportamentul uman în relaţii. Datorită lui, acum pot distinge mai multe lucruri în fiecare femeie şi să abordez cu succes starea specifică pe care femeia o comunică în fiecare moment.”

Vali Stoia

applications engineer, Microchip, Bucharest

  

„Sfaturile şi observaţiile lui Marcus în ceea ce priveşte relaţiile de cuplu şi comunicarea între bărbaţi şi femei sunt în primul rând marcate de un realism franc. Comentariile sale pe subiect sunt pe cât se poate de posibile şi merg către esenţa lucruriloe, fără să încerce să picteze realitatea în culori vesel. În schimb, el dezvăluie pseudo-sentimentele şi tentativele de manipulare, care tind să fie foarte specifice majorităţii relaţiilor”

George Perju

avocat, Iaşi

  

Creat pentru a surprinde valorile profesionale ale solicitantului, instrumentul de profilare folosit de Marcus Victor Grant reflectă foarte bine dinamica internă a persoanei.

Dacă iniţial subiectului i se cere să precizeze cât mai rapid valorile profesionale după care se conduce, ulterior acesta va fi supus unui efort de introspecţie si autoanaliză vizând gruparea şi ierarhizarea acestor valori în funcţie de semnificaţia şi de relevanţa lor pentru solicitant. Profilul rezultat este astfel creat împreună cu clientul pornind de la materialul furnizat de acesta, urmarind în acelaşi timp, pas cu pas evoluţia discursului acestuia.

De asemenea, interpretarea oferită rezultatelor mi s-a parut fină, pertinentă, detaliată, precisă. Utilizand tehnici din programarea neurolingvistică, combinând dimensiuni binecunoscute în literatura de specialitate, profilul rezultat este unul solid, complet.

Consider că profilul oferit de Marcus Victor Grant mă defineşte în proporţie de 90 %.”

Psih. Ana-Maria Brăilean,

Iasi

  

Chiar dacă necesită mai mult timp şi „deschiderea” persoanei intervievate, profilul valorilor profesionale aduce următoarele avantaje în evaluarea resurselor umane:

 • poţi să studiezi subiectul în profunzime;

 • aflii care-i sunt valorile şi principiile;

 • îl ajută pe subiect sa-si conştientizeze valorile şi să le poată considera calităţi;

 • te ajută să vezi dacă e o persoană potrivită pe postul respectiv.”

Psih. Camelia Scurtu,

Iaşi

  

Trebuie să recunosc că am avut mereu nevoie de ajutor în a-mi identifica în primul rând problemele, sau mai bine zis esenţa lor. Mereu am ştiut că eu sunt şi cel mai mare duşman al meu. Nu am înţeles niciodata de ce. Profilul realizat m-a luminat din punctul acesta de vedere. După profil, am avut un fel de revelaţie. Şi asta mi-a deschis ochii asupra strategiilor pe care ar trebui eu sa le adopt in privinta mea in viitor. Am inceput azi…

Marcus a găsit problema şi explicaţia ei doar într-o oră …mie mi-a luat ani să înteleg de ce am luat deciziile pe care le-am luat. Dacă ar fi să pun în procente rezultatele profilului în raport cu realitatea, aş spune 99%.”

Andreea Şerban

Iaşi

  

Atunci cand am fost eu insami subiectul acestui profil, am fost impresionată de viziunea clara si cuprinzatoare pe care mi-a oferit-o la diferite nivele, m-a ajutat sa realizez mai multe legaturi intre diferitele aspecte ale atitudinilor şi comportamentelor mele si sa inteleg mai bine modul in care se influenteaza unele pe altele, sa imi prevad anumite reactii in diferite contexte si sa identific mai usor tipurile de activitati sau relatii cu care rezonez cel mai bine, care ma pot motiva si imi pot pune mai bine calitatile in valoare.”

Ceea ce mi s-a parut extrem de interesant a fost sa observ modul in care valorile si criteriile se structureaza pe nivele din ce in ce mai profunde, cum pot valoriza un lucru pentru ca imi serveste in atingerea unui obiectiv, dar, la un nivel mai profund sa fie un mod prin care de fapt incerc sa evit anumite situatii.

In felul acesta, mi-a devenit mai usor sa ma orientez in cautarea unui loc de munca pentru ca am reusit sa imi stabilesc un set de criterii pe baza carora sa selectez dintre posibilitatile existente pe acelea care servesc motivatiilor mele reale.”

Cristina Opran,

operator contact center, Bucureşti

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2014-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.