Spune-mi cât de mult te apreciezi şi-am să-ţi spun cât de mult ai să primeşti! Nu crezi că dintre toate lucrurile pe care ţi le poţi imagina că îţi influenţează relaţiile cu ceilalţi, stima ta de sine este, în mod natural, cea mai importantă?
Probabil că îţi poţi imagina cu uşurinţă: cu cât ai o mai bună încredere în propriile tale forţe, cu atât poţi să-ţi lărgeşti orizontul profesional, O stimă de sine înaltă şi stabilă îţi poate aduce relaţii de calitate, un post mai bun, mai mulţi bani, mai mulţi clienţi, mai multă satisfacţie.
Acest workshop surprinde principalele atitudini şi comportamente ce duc la o stimă de sine ridicată. Stima de sine ridicată duce la încredere sporită în forţele proprii, în aşa fel încât fiecare poate să îşi atingă mai bine obiectivele şi să fie mai performant în ceea ce face, mai ales pe plan profesional. La sfârşitul trainingului, se vor lucra procese din programarea neuro-lingvistică pentru fixarea comportamentelor şi atitudinilor dorite de cursanţi. Se vor folosi de asemenea elemente care sunt prezente în cadrul cursurilor de atingerea obiectivelor şi de comunicare publică.
Avantajele workshopului despre stima de sine:
- Creşterea încrederii în forţele proprii;
- cum ajungi la o stimă de sine ridicată şi-i inspiri pe alţii să facă asemenea;
- proiectarea în viitor a tuturor schimbărilor realizate pe parcursul workshopului;
- accesul la o bază de articole şi materiale de specialitate, expediate în format electronic prin e-mail doar participanţilor.
Acest workshop este pentru tine dacă:
- doreşti să te cunoşti mai bine;
- doreşti să stabileşti clar ce vrei şi cum să obţii;
- vrei să aplici un program zilnic pentru dezvoltarea personală;
- eşti interesat(ă) de psihologia personalităţii.
La workshop vom explora împreună ce înseamnă stima de sine, cum să o explorăm şi cum s-o obţinem. Care sunt componentele acesteia? Cum îţi poate ţie schimba viaţa creşterea stimei de sine?
Vino şi devino conştient cum aplici ceea ce mii de români au apreciat ca teorie! Accesează această listă actualizată a articolelor despre stima de sine.
Experienţa facilitatorului
Cercetare, studiu, documentare, publicare, în domeniul stimei de sine şi munca în consultanţă şi coaching pe dezvoltare personală cu zeci de clienţi din 2007. Acest concept-cheie în psihologia personalităţii are 2 componente: nivelul stimei de sine (de la scăzut la ridicat) şi stabilitatea stimei de sine (de la instabilă la stabilă), conturând astfel patru cadrane.
(continuă să citești după media ↓)
Workshop facilitator:
- trainer autorizat,
- master în comunicare managerială şi resurse umane, lucrarea de dizertaţie „Măsurarea psihometrică a stimei de sine„
- consultant în strategie de comunicare şi resurse umane,
- autorul unei serii de articole pe tema stimei de sine,
- licenţiat în comunicare şi relaţii publice,
- certificate internaţionale:
- Consiliere în carieră (NBCC USA, 2011),
- NLP practitioner (IANLP, 2005),
- Language & Behavior Profile (ASTC, 2006),
- certificat prin Centrul Român de Intervenţie Socială şi Psihoterapeutică în prevenirea abuzului şi psihodramă.
Workshopul se ţine la formarea unei grupe de cel puţin 6 participanţi
(7 ore de wokshop efectiv împărţite în 4 secţiuni, pe parcursul a 9 ore).
Program detaliat:
9-10.45 primul modul
10.45-11 pauză
11-12.45 al doilea modul
12.45-14 pauza de masă
14-15.45 al treilea modul
15.45-16 pauză
16-17.45 al patrulea modul
17.45 incheiere
Date de contact pentru informaţii:
marcus.victor.grant [at] gmail [com].
0729 034 883
Testimonial
”Inițial, am apelat la Marcus Victor Grant pentru a reuși să învăț cu pasiune o limbă străină. Am reușit, apoi mi-am dat seama că oricât aş ajunge să învăț o limbă străină, dacă nu am curaj să vorbesc, ar fi în zadar să învăț aceea limbă străină. Deşi teoretic ştiu că trebuie să îmi fac curaj să vorbesc, indiferent dacă nu am pronunția bună, uneori totuşi nu am curajul să vorbesc gândindu-mă la fel de fel de idei pentru a mă sabota singură, pentru a nu îmi dau voie să o fac. În alte situaţii, îmi este ruşine să mă duc să întreb ceva sau să spun ce am nevoie la lucru.
Chiar dacă ştiu cuvintele sau întrebarea, pur şi simplu îmi este rușine. Pentru unii, stima de sine ar fi ține de felul cum arăţi, cum te îmbraci, cum ieşi în lume. Pentru mine, stima de sine, înseamnă ceva total diferit. Să am curajul şi încrederea în mine că şi eu sunt în stare să fac un anumit lucru ori să fiu sigură pe mine, fără emoţii atunci când port o conversaţie.
Cred că prin modul său de a explica și prin tehnicile învățate, Marcus Victor Grant mă ajută să am claritate în nevoile mele emoționale și mă sprijină să le pun în aplicare. Modul său de lucru în consultanța pe stima de sine are un impact pozitiv asupra subconștientului meu. Observ în timp scurt rezultate care cu alți specialiști ar avea nevoie de timp pentru a duce la o integrare. Îi mulțumesc pentru calitatea pe care o oferă în ședințele cu mine!”
Mirela Prunilă,
Finlanda
”Am învățat care sunt diferențele dintre stimă de sine și respect sau încredere de sine, care sunt pilonii stimei de sine și alte lucruri fascinante.
Exercițiile au fost frumoase și distractive.
Consider că definind pilonii stimei de sine ”am acces” la a-mi crește stima de sine mai sistematic și clar.
Același lucru și pentru menținerea stimei de sine.
Un lucrui haios este că și eu am împrumutat scrisul de la colegă de generală dar acum îmi propun să îl schimb.”
Alexandra Elena Călin, studentă
”1. Am învățat lucruri noi.
2. Metodele și tehnicile învățate îmi sunt folositoare pentru o mai bună dezvoltare personală și pentru lucru cu societatea.
3. După curs pot spune că stima de sine este o cheie pentru eficența în viață.”
Ciprian Bârsan, asistent de cercetare științifică în ecologie, București
Copyright © Marcus Victor Grant 2011-prezent (mai puțin pt testimonial), toate drepturile rezervate.
Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.