Cum ajungi unde-ţi propui – training de gestiunea obiectivelor

Cum formulezi ceea ce îţi doreşti?

Cum arată obiectivele tale?

Cât de mult realizezi din ce-ţi propui?

Cum te simţi faţă de ceea ce ai realizat?

Dacă ai simţit o oarecare nemulţumire sau nesiguranţă răspunzând la aceste întrebări, atunci acest training e pentru tine!

trainingul de gestiunea obiectivelor

Cum ajungi unde-ţi propui”

  

De ce este pentru tine?

  • Primeşti instrumente pentru antrenarea abilităţilor de formulare, planificare, implementare şi urmărire a obiectivelor personale şi profesionale.

  • Urmăreşti un fir logic pentru rezolvarea problemelor şi concentrarea pe soluţie

  • Reuşeşti pe baza paşilor propuşi să realizezi ce ţi-ai propus mai repede decât folosind ceea ce deja ştii

  • Oricât de multe crezi că ştii despre gestiunea obiectivelor, la acest training este imposibil să nu descoperi ceva nou!

  • Pentru că la sfârşitul lui 2021, uitându-te asupra clipei de acum, realizezi că participarea la acest training a fost una din cele mai bune decizii de început de an!

  • Economiseşti timp şi bani

  • Dacă lucrezi în planificare sau strategie, atunci acest training ţi se potriveşte ca o mănuşă!

    target 2

  

De ce să NU vii

  • Nu veni ca să plângi despre problemele tale. La training aplicăm soluţii şi facem exerciţii.

  • Nu veni ca să colecţionezi teorie. Asta o poţi face şi citind articole sau cărţi. La training vii ca să exersezi şi să verifici cum se aplică ce înveţi în cazul tău.

  • Nu veni dacă eşti certat/ă cu disciplina. Vei avea nevoie să depui efort sistematic pentru realizarea obiectivelor tale.

  • Nu veni ca să îndeplineşti obiectivele altora. Vii pentru a lucra la obiectivele care te motivează pe TINE, nu pe mama, tata, partenerul sau copiii.

Stefan Alexandrescu foto decembrie 2014 cropped

  

De ce să faci acest training cu Marcus Victor Grant şi nu cu altcineva?

  • Coach cu experienţă din 2004

  • NLP practitioner din 2005

  • am dezvoltat şi perfecţionat instrumente de dezvoltare personală şi profesională pentru mine şi clienţii mei

  • am realizat obiective care multora li se păreau imposibile (am redus considerabil miopia scăpând de ochelari, am atins viteza de 10.000 de cuvinte pe minut, am mers pe cărbuni încinşi, am scăpat de alergii)

  • am scris o carte apreciată, despre succes şi ce înseamnă el

Testimoniale legate de obținerea succesului și gestiunea obiectivelor

Acest seminar te învață să te organizezi, să încetezi să-ți mai irosești timpul și să îți stabilești prioritățile”

Valeriu Stancu

chimist, București

  

„Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu Marcus, se poate observa foarte clar că are o experienţă practică bogată în domeniu. Rezultatele nu au apărut în câteva secunde, ci în timp, şi asta e important. Sunt unii care se aşteptă la rezultate peste noapte, dar asta nu a fost valabil în cazul meu. Mi se pare clar că dacă ai un obiectiv pe care vrei să îl atingi, atunci Marcus te poate ajuta.”

Psih. Mirela Popa,

Iaşi

  

“Şedinţa de coaching cu Marcus m-a ajutat pentru că am putut să privesc altfel lucrurile.. şi acum le privesc din mai multe puncte de vedere….. reuşesc să mă înţeleg cu parinţii pentru că am pus în practică ce am învăţat, nu încă după cum îmi doresc eu, dar in timp o sa reusesc, şi de asemenea mai simt ca am mai crescut…”

Ana-Maria Mihaela Găleţeanu

Ilustrator, Brașov

  

Intregul proces m-a ajutat sa imi ordonez caliatile si defectele in asa fel incat sa imi pot atinge scopurile personale si, mai ales profesionale. Rabdarea, atentia pentru detalii si obiectivitatea lui Marcus au reprezentat baza si echilibrul colaborarii noastre, facandu-ma astfel sa inteleg ca pot pentru ca vreau si ca nu e imposibil sa depun munca suplimentara necesara succesului.

[…] Era ceva nou, parea rupt de realitate si reprezenta o solutie rapida la problemele mele. Credeam ca ma voi simti ca un computer in care se dezinstaleaza toate programele pentru a instala unele diferite. Este vorba de fapt de un “meeting” cu propriul subconstient in timpul caruia am cazut de acord ce schimbari imi sunt benefice, iar Marcus a fost cel care mi-a obtinut programarea.

Diana Andreea Bădrăgan

designer, Iași

  

“Este genul de autor care atunci când se implică în ceva, o face la modul foarte serios. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost documentarea care se simte la fiecare paragraf pe care îl scrie. O muncă necesară (de multe ori esenţială pentru succesul unei scrieri), dar pe care, din păcate, foarte puţină lume o face. Mi-a plăcut, de asemenea, francheţea cu care a scris. Uneori dur, dar întotdeauna argumentat. Plus că, indiferent cât de dur ar fi, tonul e unul politicos, căci discuţia se poartă pe fond, nu pe formă…”

Cristian China-Birta

antreprenor, consultant şi blogger, Bucureşti

despre una din cărțile autorului, Ce (mai) înseamnă succesul la școală

  

“Forţa unui om de a trăi nu constă în gradul de suportabilitate oarbă a ceea ce nu-i place, ci constă în a analiza ceea ce nu-i place, a înţelege şi a găsi în situaţii critice puncte care-l stimulează. Astfel, pas cu pas, reuşeşte să schimbe sistemul care nu mai reprezintă o povară, ci o etapă care-l ajută să crească. ”

Elena Alexandrescu

Cuneo, Italia

  

„NLP este cu siguranţă o artă. Arta prin care ne lăsăm modelaţi de cei din jurul nostru şi arta prin care ne modelăm singuri. Mi s-a confirmat ceea ce ştiam deja şi anume faptul că orice necesită muncă, practică şi abia la final putem culege rezultatele dorite.

Am să mă raportez direct la domeniul IT şi voi spune că noi suntem programul care are bug-uri, şi acele bug-uri pot fi reparate sau transformate în ceva nou, ceva care să ne aducă pe noi pe o treaptă superioară celei actuale. Depinde de noi cum privim informaţia pe care o avem şi cum o aplicăm luând în calcul modelele clasice pe care le avem deja. Cu siguranţă nu inventăm acum roata, dar pe baza a ceea ce a fost inventat putem să o îmbunătăţim şi să îi îmbunătăţim funcţionalităţile.

Am convingerea că subconştientul meu a preluat informaţiile necesare şi mă va surprinde într-o situaţie critică în care voi reacţiona diferit de modul meu obişnuit şi atunci voi şti că reacţia mea este rezultatul acestei lecturi.”

ec. Bianca Roxana Ionel,

PHP Developer şi blogger

despre una din cărțile autorului, Modelarea din NLP, o cale rapidă spre excelență

  

”Am vrut sa-mi modific anumite metaprograme pentru ca desi mi-ar fi placut sa le pastrez, ma dezavantajau ca abilitati si performanta pe plan profesional. Acum, ca aceste modificari au fost realizate […] observ schimbari in deciziile pe care le iau si-n atitudine. Tot prin intermediul hipnozei am vrut o modificare a liniei timpului si efectele acestei schimbari sunt foarte vizibile in capacitatea mea de a-mi planifica activitatile in timp, de a pune lucrurile in perspectiva, de a-mi stabili obiective si de a le implini. Inaintea acestei schimbari nu puteam de cele mai multe ori sa-mi implinesc obiectivele,

acestea fiind intr-o permanenta amanare. Consider un lucru extraordinar ca am putut beneficia de schimbarile pe care mi le doream si sper ca multi altii sa poata profita de rezultatele benefice.”

Elena-Raluca Hangu

.NET Developer la Cognizant Softvision

  

Anul 2007 a insemnat pentru mine printre multe alte proiecte si o colaborare cu Marcus Victor Grant, […] pe care am avut ocazia sa il vad la o prezentare de training pe inteligenta emotionala […].Nu numai ca am avut ocazia de a cunoaste o persoana impresionanta prin ambitie si experienta dar am aflat si cateva din trucurile pentru succes , daca exista asa ceva, colaborarea [cu el] fiind un pas inainte pentru dezvoltarea mea profesionala. Pentru cei care urmaresc sa se dezvolte profesional, cred ca a invata de la cineva ca Marcus Victor Grant e o oportunitate.

Simona Oana Atodiresei

psiholog, Germania

  

“Cred ca spun tot cu urmatoarea fraza: daca ai vreo problema profesionala si nu numai, absoarbe ca un burete toate informatiile si apoi vine si-ti desarta sacul ca Mos Craciun. Nu stiu daca am avut vreodata nevoie de vreo informatie fara sa o primesc, LA TIMP sau macar o sursa de unde ma pot inspira si pot gasi un punct de plecare.”

Loredana Bănaru,

economist, București

  

Marcus a dovedit că deţine numeroase cunoştinţe din NLP, AT, dezvoltare personală şi capacitatea de a le aplica. Are un comportament foarte puternic îndreptat spre succes, obiectiv şi eficienta. Îşi prioritizează bine acţiunile. Se încadrează bine în termene şi îşi atinge rezultatele, pe care, apoi, le compari cu aşteptările. Colaborarea cu el m-a ajutat sa-mi dezvoltat semnificativ cunostintele si abilitatile in lucrul cu tehnicile NLP.”

Ec. Elen-Silvana Bobîrnat,

Vaslui

  

“Orice surpriză plăcută iţi încălzeşte inima. Aşa s-a întâmplat în cazul celei primite de la Marcus, pentru care îi mulţumesc şi îl felicit totodată. A învăţat o lecţie pe care puţini educatori o cunosc: aceea că, uneori, este mai important ce învătăm noi de la elevii noştri, decât să ne străduim a-i învaţa noi înşine.

M-am bucurat că din cele multe pe care într-un context sau altul le-am spus, a reţinut şi ales un aspect esenţial şi anume: acela al modestiei care înseamnă „putere firească”, dar tacită. Căci cine mai observă esenţialitatea „sării în bucate”, atunci când aceasta nu-i lipseşte…”

Prof. univ. dr. Traian Stănciulescu,

Facultatea de Filosofie,

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi

Marcus Victor Grant

Copyright text fără testimoniale © Marcus Victor Grant 2011-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.