Vorbeşte-le pe limba lor! (Comunicare publică prin filtre motivaţionale)

 

Descriere

În zeci de cărţi şi cursuri, este promovată statistica oficială ce arată că în SUA, frica numărul 1 a cetăţenilor este cea de a vorbi în public. Pe locul 2 se află frică de moarte. De fapt, aceasta este o formă de fobie socială, care poate fi corelată cu alte aspecte (mecanisme de apărare, stimă de sine).

NLP, fiind o arie profund practică, oferă un set de soluţii concrete şi o înţelegere finăşi profundă a naturii umane, care tranformă substanţial percepţia participantului la acest workshop asupra comunicării publice, dacă aplică ceea ce învaţă.

Metaprogramele, sau filtrele motivaţionale, sau preferinţele de gândire, cum sunt numite în funcţie de sursă, ne arată tendinţele pe care le are cineva în atitudini, comportament şi limbaj, în funcţie de anumiţi stimuli. Altfel spus, oamenii, chiar dacă uneori vorbesc / gândesc aceeaşi limbă, în realitate, ei vorbesc / gândesc limbi diferite.

Cunoscând aceste înclinaţii, aceste limbi diferite, un mesaj poate fi astfel construit încât să-l ajute pe emiţător în transmiterea mesajelor către persoaneşi poate să-l ajute pe emiţător să fie… ei înşişi, adică cei cărora li se adresează.

În plus, faţă de a avea puterea de a transmite mesaje publice foarte precise, acest workshop se concentreazăşi pe o serie de tehnici practice din NLP, ce vor avea un impact substanţial asupra stării şi competeneţelor participantului, ajutându-l săşi descopere competenţele de comunicare publică, chiar pe măsură ce şi le îmbunătăţesc.

Beneficiile pentru participanţii la acest workshop sunt:

 • accesul la o tehnologie cunoscută pentru extrem de puţini oameni

 • accesul la o serie de instrumente extrem de practice şi funcţionale, cu aplicabilitate imediată;

 • deprinderea şi exersarea unor competeneţe avansate, care pot, prin antrenament, duce la performanţe înalte din partea participanţilor;

 • oferă posibilitatea de a scăpa de o problemă care pentru unii este extrem de dificilă într-o manieră categoricăşi definitivă.

Publicurile ce ar beneficia de pe urma investiţiei în acest workshop:

1. Indivizii interesaţi săşi îmbunătăţească abilităţile în vederea obţinerii unei asemnea poziţii, cum sunt studenţi care se pregătesc pentru meserii ce presupun asemenea abilităţi

2. Trainerii şi speakerii, profesorii, purtătorii de cuvânt, avocaţii, procurorii, specialiştii a căror meserie implică în mod direct comunicarea cu o masă de oameni care se află fizic în faţa lor atunci când vorbesc, dar o masă care este suficient de accesibilăîncât să permită dialogul (de acest workshop pot beneficia şi crainicii TV, moderatorii de emisiuni mediatice, personajele politice, cei care scriu mesajele, cei din presă).

3. Indivizii interesaţi de a se dezvolta personal, care vor săşi învingă fobia socială, care vor să aibă o schimbare de look în ochii celorlalţi prin crearea abilităţii de a lua atitudine.

facilitator workshop:

Ştefan Alexandrescu 

 • trainer autorizat;

 • consultant în strategie de comunicare şi resurse umane;

 • master în comunicare managerială şi resurse umane;

 • licenţiat în comunicare şi relaţii publice;

 • autor pentru sute de articole în dezvoltare personală şi profesională;

 • autor al volumului Căile persuasiunii în negociere;

 • a utilizat şi dezvoltat instrumente de măsurare a valorilor şi criteriilor;

 • certificate internaţionale:

  • Consiliere în carieră (NBCC USA, 2011);

  • NLP practitioner (IANLP, 2005);

  • Language & Behavior Profile (ASTC, 2006);

  • Identity Compass (ASCENT, 2007).

Mărturia unui client despre consultanţa în comunicare publică folosind elemente de NLP:

Consider că acest serviciu a constituit o piatră la temelia formării mele profesionale şi personale.

Tehnicile experimentate cu această ocazie mi-au servit în numeroasele prezentări pe care le-am ţinut în ultimii ani, atât în formularea discursului logic dar, mai ales, în stăpânirea emoţiilor şi în canalizarea energiei în direcţia cunoaşterii şi convingerii audienţei.

av. Cristina Ţigănucă.

Prima zi  orele 9-19.30

A doua zi, orele 9-19.30

A treia zi, orele 13.30-19.30

22 de ore de workshop în dezvoltare profesională!

Workshopul se ţine la formarea unei grupe de cel puţin 6 participanţi (22 ore de wokshop efectiv împărţite în 3 zile), cu plata integrală în avans.

Cât? 645 lei (Inclusiv TVA).

 • ACTUALIZARE IUNIE 2019

  Acest seminar e disponibil pentru a fi tinut online, prin Skype sau alte tehnologii similare si in alte tari in afara de Romania. Din 2019, eu, Stefan Alexandrescu, nu mai locuiesc in Romania.  Mi-am inchis compania din România din motivele expuse aici. Dacă sunteți interesați de aceste subiecte la nivel individual, vă rog sunați pentru inceput la 0729 034 883 pentru a obține potențial o ședință gratuită de consultanță de o oră. Mulțumesc.

 

Citeşte aici articole despre metaprograme

 

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.