Să facem schimb de servicii!

Ahh, colaborarea, această virtute rara sociologic în România! Această pagină există pentru a marca mica mea contribuţie împotriva curentului aşa-zis „pragmatic” care spune că nu se fac afaceri serioase decât cu banii jos!

Am beneficiat în tinereţea mea de sprijinul multor persoane care m-au lăsat să plătesc altfel unele servicii de care am beneficiat sau care m-au amânat, înţeles, etc. De asemenea, am observat că lucrurile se întâmplă mai repede atunci când se poate lucra în echipă pentru îndeplinirea intereselor fiecăruia şi fără să se facă schimb de bani.

Aşadar, la rândul meu, îmi anunţ aici deschiderea spre a oferi serviciile mele la schimb cu ale altor specialişti sau experti, din ariile care mă interesează pe mine.

Te invit să descoperi aici şi aici ceea ce pot să îţi ofer eu în ceea ce priveşte serviciile mele de consultanţă şi formare.

Eu îmi doresc în mod deosebit să colaborez cu tine în regim barter şi îţi ofer această oportunitate dacă:

  • oferi consultanta de specialistate in medicina functionala sau holistica;
  • eşti designer, grafician sau ilustrator şi poţi să faci materiale promoţionale online şi offline (cărţi de vizită, afişe, bannere, etc.) sau grafice şi ilustraţii pentru cărţi;
  • corectezi în limbile română, engleză sau italiană cu ochi de super-șoim și cu o atitudine care l-ar face pe George Prutianu mândru;
  • traduci româna din/în: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă;
  • faci transcrieri sau subtitrari de la materiale multimedia in engleza si romana;
  • tii să dezvolţi software sau aplicaţii (am multe idei pentru software-uri mai complexe în gestiune personală şi profesională);
  • gestionezi baze de date pentru e-mail marketing;
  • stii sa te documentezi repede online pe diferite subiecte si sa gasesti solutii care-mi economisesc timpul;
  • montezi materiale video;

Acestea sunt ariile în care mă interesează în mod deosebit să beneficiez de servicii care mă ajută în gestiunea şi dezvoltarea mea personală şi profesională.

Dacă oferi servicii într-o arie care nu este expusă aici, dar care crezi că mi-ar fi utilă, atunci te invit să-mi scrii prin e-mail.

Schimbul de servicii se realizează pe următoarele premise:

Fiecare dintre noi oferă celuilalt o mostră gratuită din serviciul pe care îl propune. Dacă ne place ceea ce primim, atunci stabilim preţul la care se face conversia serviciilor şi stabilim cât primeşte fiecare şi în ce orizont de timp. Colaborarea se demarează în condiţiile şi termenele stabilite de comun acord.

Îmi doresc, prin această iniţiativă, alături de mine şi de colaboratorii pe care mi-i fac, să ofer un exemplu de seriozitate şi în ceea ce priveşte barterul ca un mijloc viabil de productivitate în afaceri şi proiecte profesionale.

Aceste servicii sunt disponibile în condiţiile în care eşti la fel de motivat/ă ca, chiar dacă nu plăteşti pentru serviciile pe care ţi le ofer, să depui eforturile necesare pentru a realiza transformările asumate în viaţa ta personală şi/sau profesională.

Dacă eşti interesat/ă de o colaborare în ceea ce priveşte cele de mai sus, atunci te rog să mă contactezi la telefon 0729 034 883 sau prin e-mail la marcus.victor.grant@gmail.com

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2015-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.