Setul de materiale recomandate pentru învățarea eficientă

dispozitiv-citire-rapida1-500x212-1 

1. Aparatul pentru citire rapidă.

Cea mai importantă, prețioasă și căutată piesă dintre materialele de învățare eficientă este aparatul de citire rapidă inventat de către dl. Prof. Ing. Radu Budei, medaliat în 2004 la Salonul Internațional de Inventică de la Geneva cu medalia de argint.

Aparatul a fost substanțial îmbunătățit de la acea remarcabilă performanță. Acum este mai ergonomic, mai rezistent și mai testat. Licența de fabricație pentru acest produs aparține organizației Infospeed, iar o descriere mai detaliată o poți găsi pe site-ul lor aici.

În mod deosebit, împreună cu aparatul de citire rapidă primești și două CD-uri. Unul este cu muzică pentru facilitarea procesului de învățare pe care îl antrenezi lucrând cu dispozitivul câte 15-30 de minute pe zi. Celălalt CD conține câteva tutoriale despre cum funcționează aparatul și un soft pentru antrenarea câmpului vizual.

Te invit să vizualizezi aici o scurtă prezentare despre cum funcționează această minunată invenție, realizată în cadrul emisiunii de la TVR, „Ora de știri”.

  

2. Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă

Audiobook de Ștefan Alexandrescu, 1 h 15

Acest material introductiv şi practic are rolul de a oferi celor interesaţi câteva instrumente de lucru pentru înţelegerea şi practicarea citirii accelerate, pornind de la exerciţii şi informaţii împărtăşite în seminariile de citire rapidă. Şi nu numai!

Parcurgând acest audiobook, vei descoperi, concentrate, multe lucruri de care ai nevoie pentru a reuşi să îţi multiplici viteza actuală de lectură. Este util atât pentru cei care au participat deja la un seminar de citire rapidă şi au nevoie de o împrospătare a informaţiei, cât şi pentru cei care încă nu au participat şi vor să înceapă să lucreze deja pentru îmbunătăţirea abilităţilor.

  kit-invatare-citire-rapida1-500x212-1

3. Kit de învățare și citire rapidă, de conf. Ing. Radu Budei și trainer Alexandru Bordea

Format: A4, color, legat cu spirală, 190 p

Ediția din 2015 a asociației Infospeed

Pentru descrierea detaliată a acestui manual, te invit să citești aici descrierea pe site-ul organizației Infospeed.

Acest manual este extrem de practic, demonstrativ și bine structurat. Condensează la nivelul potrivit de detaliu ceea ce ai nevoie să aplici pentru a stăpâni citirea rapidă și memorarea, la nivelul la care învață un participant la cursurile Infospeed. Acest material extrem de valoros nu este rezultaltul multor teorii adunate cu spor de-a lungul anilor, ci o selecție extrem de valoroasă a ce și cum ai nevoie să folosești pentru a obține rezultate într-un timp relativ scurt. Dacă parcurgi câte o sesiune propusă la fiecare 2-3 zile, în paralel cu antrenamentul altor tehnici și/sau lucrul cu aparatul de citire rapidă, vei observa rezultate evidente în mai puțin de o lună!

  cd-concentrare-mentala_940x400-1.jpg

4. CD cu muzică în sistem binaural pentru antrenamentul concentrării mentale

Mai multe detalii în legătură cu acest produs poți descoperi aici.

Te invit să citești aici și aici cum funcționează muzica în sistem binaural.

Muzica înregistrată în sistem binaural a fost folosită, cercetată și promovată în legătură cu multe beneficii pe care le poate aduce sănătății, dar dintre efectele cele mai bune, se pot observa în mod clar cele asupra concentrării, atenției și stimulării învățării.

CD-ul conține înregistrări care totalizează 1h 06 minute, 10 melodii pe care merită să le asculți în timp ce lucrezi la alte sarcini sau înveți, ca să-ți crești productivitatea.

  

5. Volumul Citire rapidă. Tehnica informăriii rapide. de conf. ing. Radu Budei

Format A4 alb-negru. Legată spiralat. 118 p.

Această carte extrem de simplă și practică are 7 capitole în care afli pe scurt cum funcționează citirea rapidă. Materialul este structurat astfel încât la începutul fiecărui capitol, ai câte un test de citire pe baza căruia poți să-ți calculezi viteza. Poți să folosești cartea ca material introductiv dacă încă nu știi multe despre citirea rapidă sau ca material de lucru dacă o cumperi împreună cu celelalte materiale.

  

Ce beneficii ai dacă alegi să cumperi pachetul complet?

Poți să lucrezi strategic, pe rând, cu fiecare dintre instrumente, la tine acasă. Astfel, vei putea să îți faci programul variat și să încerci zeci de exerciții și tehnici.

Dacă locuiești departe, sau îți este greu să ajungi la seminariile de învățare eficientă din București, atunci ai flexibilitate deplină în planificarea exercițiilor.

Ai instrumente la dispoziție prin care poți să-ți măsori în orice moment performanța. Materialele scrise de conf. ing. Radu Budei te ajută în sensul acesta și-și oferă un model practic de măsurătoare.

Înveți în ritmul tău, adaptat la nevoile tale particulare de învățare.

Alegi ce ți se potrivește și cu ce rezonezi mai mult din tehnicile și exercițiile propuse.

Economisești bani și timp, compari viziuni, exerciții și tehnici complementare care îți vor oferi o perspectivă la 360 de grade asupra citirii rapide, memorării și concentrării. S[ cumperi pachetul complet este mai ieftin decât să cumperi materialele pe rând.

Cadou! Dacă alegi să cumperi acest pachet integral, ai posibilitatea, la 2 săptămâni după ce începi să lucrezi, să beneficiezi din partea mea de o ședință de consultanță gratuită de o oră prin Skype cu privire la personalizarea tehnicilor pe nevoile tale individuale de învățare.

Bonus! Dacă alegi să cumperi un pachet complet de materiale, atunci ai reducere de 10% pentru participarea la următorul seminar de învățare eficientă și 20% reducere la câte un exemplar din cărțile mele în format tipografiat despre învățare: Ce (mai) înseamnă succesul la școală și Modelarea din NLP, o cale rapidă spre excelență (32 lei în loc de 40 de lei/exemplarul)

Informații, comenzi la Ștefan Alexandrescu

0729 034 883

stefan.alexandrescu [at] yahoo [dot] com

Reclame