Cărţi

Acestea sunt cărțile scrise de Marcus Victor Grant care au fost publicate între 2005-2021 la diferite edituri. Sunt în total 6 titluri, din care un volum care a cunoscut două ediții: una în română (2012) și una în italiană (2021). Între cele 6 titluri se numără și un e-book în două ediții (2008, 2012) și un audiobook (2011).

Singurul titlu disponibil rămas în vânzare este La negoziazione persuasiva (2021) – format imprimat B5. Traducerea în italiană a volumului Căile persuasiunii în negociere (2012). 27 de euro/exemplarul. Ediția în italiană poate fi cumpărată doar de la autor și expediată prin poștă până la epuizarea tirajului disponibil, după care nu se mai reeditează și nu se mai retipărește.

Volumul este cea mai apreciată şi vândută lucrare a autorului, cu 5 stele din 5 pe GoodReads. Se adresează celor care vor sa înveţe cum să comunice câştig-câştig, şi să convingă atât personal, cât şi profesional. Conţine peste 170 de tehnici, tactici, legi, strategii, principii care pot fi folosite pentru a ne înţelege mai bine cu ceilalţi şi a le aduce argumente pentru a-i convinge de valoarea serviciilor, produselor şi ideilor noastre. Preţul cărţii este o investiţie, deoarece îl vei recupera cu siguranţă în scurt timp prin aplicarea a ce înveţi din această carte!

Volumul poate fi expediat nu doar în Italia, ci și oriunde în lume, cu cheltuielile de expediție prin poștă achitate de cumpărător.

Pentru comenzi: la prețul cărții/exemplarelor se adaugă și cheltuielile de expediție care sunt achitate integral de către cumpărător.

  

Titluri indisponibile:

Aceste ediții, publicate anterior sub numele de autor Ștefan Alexandrescu, sunt scoase din distribuție începând cu 2022, ceea ce înseamnă că nu se mai găsesc nici tipărit, nici electronic. Am început să lucrez la edițiile actualizate, însă nu le-am terminat și nu știu dacă le voi termina vreodată. Între timp, NU sunt dispus să trimit la nimeni versiunile vechi ale acestor ediții în format electronic. Dacă doriți să achiziționați unul din miile de exemplare distribuite în perioada 2012-2022, vă invit să le căutați la anticariate și în biblioteci.

1. Universul. Cadre de referință. Interpretare. Sisteme teoretice. (2005). Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

2. Ghid pentru învățarea eficientă, ediția I (2008), ediția a II-a (2012). E-book scos din distribuție. Nu se mai reeditează.

3. Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă (2011) – format audiobook .mp3, Audiobook scos din distribuție. Nu se mai reeditează.

4. Căile persuasiunii în negociere (2012) Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

5. Ce (mai) înseamnă succesul la școală (2014). Stoc tipografic epuizat.  Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

6. Modelarea din NLP, o cale rapidă spre excelență. (2015). Stoc tipografic epuizat. Nu se mai reeditează, nu se mai retipărește.

Paginile care descriu edițiile anterioare sunt păstrate în scop istoric și pentru a nu produce broken links.

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.