Momente din viață

Au fost oameni care mi-au spus că trebuie să renunț la anumite lucruri, au fost oameni care mi-au spus că nu le pot avea pe toate și că ar fi bine să aleg, au fost oameni care mi-au spus că îmi doresc prea mult și au fost oameni care indiferent de cât de imposibile păreau dorințele mele m-au încurajat să lupt pentru ele.
Toate piedicile, toate criticile și puținele încurajări m-au transformat în omul care sunt astăzi și pot spune că nu există “nu le poți avea pe toate”, există doar “ai mult de muncă pentru a le avea pe toate” și nu muncă fizică ci muncă interioară.

Ai de dus o luptă zilnică cu tine, cu oamenii care îți taie aripile, cu monotonia, cu imprevizibilul și cu tot ce e în jurul tău, dar la final ai să descoperi echilibrul și ai să te redescoperi pe tine, cel/cea care le are pe toate.

Apoi ai să descoperi că acest “tot” își modifică forma și fondul și se va transforma în alt “tot” mai mare și mai frumos până când ai să înțelegi că acel “tot” ești TU, cu vise, dezamăgiri, lupte pierdute și războaie câștigate. TU ești un TOT, iar prin simplul fapt că deții controlul total asupra viselor tale, emoțiilor și faptelor tale, te ai pe TINE, iar când te ai pe tine ai TOT ce e nevoie pentru a avea TOT ceea ce îți dorești.

Așa cum poți avea TOT, poți avea și NIMIC, deci ai grijă de TINE!

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci citește și Retrospectiva seriei „De la aşteptare la realitate”

Guest post de Bianca Roxana Ionel. Copyright © Bianca Roxana Ionel, 2015-prezent. Publicat iniţial pe blogul autoarei. Dacă ţi-a plăcut acest articol, atunci te invit să citeşti şi acest interviu cu ea.

Publicat de Marcus Victor Grant

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.