Cartea „Faţa nevăzută a homosexualităţii”, de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău. Recenzie de Marcus Victor Grant

Editura „Christiana”, Bucureşti, 2015

ISBN 978-973-1913-72-8

280 pagini

(continuă să citești după media ↓)

fata-nevazuta-homosexualitatii

Bibliografia acestei lucrări are 34 de pagini, care cuprind peste 500 de titluri, mare parte din ele documentaţie ştiinţifică bazată pe cercetare. Peste 70 de intrări sunt listate din ultimii 10 ani (adică începând cu 2006), iar studii sunt citate încă din anii ’70, ceea ce înseamnă că lucrarea acoperă o plajă bibliografică amplă şi la curent cu ultimele constatări. Acestea sunt indicatori puternici cu privire la calitatea acesteia. Este foarte greu ca o lucrare atât de documentată să afirme idei convingătoare care să nu fie reale.

De fapt, încă de la „cuvântul editorului”, un fel de prefaţă semnată dr. Pavel Chirilă, argumentele încep să fie formulate cantitativ, într-o manieră care să atragă atenţia cititorului asupra efectelor şi consecinţelor pe care le are ansamblul de practici numite lesbianism, homosexualitate şi bisexualitate (LGB).

Iniţial, subiectul cărţii mi s-a părut nişat, şi numai curiozitatea mea de a explora volumele promovate de revista Familia Ortodoxă, precum şi aprecierea profesională pe care o am pentru ambii autori mi-a dat imboldul de a o cumpăra şi a o citi. De cum am luat-o în mână, mi-a fost greu să o las. Această lucrare temerară îmi pare cea mai impresionantă din cele semnate Virgiliu Gheorghe, deoarece mi-a deschis ochii cu privire la faptul că aria de interes faţă de aceste mişcări ar trebui de fapt să cuprindă pe toată lumea. Asta înseamnă că, da, şi ţie îţi va folosi să o cumperi şi să o citeşti. Chiar dacă nu cunoşti pe nimeni care practică asemenea comportamente deviante, chiar dacă crezi că ştii despre ce este vorba, chiar dacă îţi închipui că nu te afectează, este bine să afli cum LGB reprezintă un instrument extraordinar pentru distrugerea societăţii contemporane:

Practicanţii LGB sunt responsabili pentru transmiterea pe scară largă a unor boli cu transmisie sexuală (BTS): între 70 şi 78% dintre homosexuali raportează că au contractat o BTS (boli cu transmisie sexuală).

În comparaţie cu heterosexualii, practicanţii LGB:

 • au de aprox. 3.6 ori mai multe depresii unipolare şi/sau bipolare

 • trăiesc cu 34-35 de ani mai puţin

 • îşi doresc să moară de 4.4 ori mai mult, se găndesc cum să se sinucidă de 4.1 ori mai des şi au o rată de sinucidere de cel puţin 6.5 ori mai mare

 • sunt de 34 de ori mai predispuşi la crime în masă

 • sunt de 196 de ori mai predispuşi să comită crime în serie

 • când practică pedofilia, au de 7.5 ori mai multe victime în rândul copiilor

 • au o rată a îmbolnăvirilor de sifilis de cel puţin 40 de ori mai mare

 • prezintă o incidenţă de cel puţin 6 ori mai mare de hepatită B

 • au o probabilitate de 38.8 ori mai mare să dezvolte cancer anal

 • suferă de anxietate de aprox 2.5 ori mai des

 • suferă de un risc cu 590% mai mare de tulburări multiple

 • au de 10 ori mai puţine relaţii în cupluri durabile mai mult de 20 de ani

 • se declară de aprox. 16 ori mai infideli

 • au de cel puţin 43.8 ori mai multe şanse să fie bătuţi de partenerul de cuplu

Din practicanţii LGB:

 • aprox. 20 % din ei (după diferite cercetări) sunt sau au fost pedofili

 • aprox 31% dintre ei au fost spitalizaţi pentru o problemă de sănătate mentală

 • 34 % din ei au avut cel puţin o tentativă de sinucidere

 • 83 % din cei angajaţi într-o relaţie „stabilă” au avut mai mulţi parteneri în afara acestei relaţii în 12 luni

 • 43 % întreţin relaţii sexuale cu peste 500 de parteneri

 • 28 % întreţin relaţii sexuale cu peste 1000 de parteneri

 • cel puţin 29% sunt supuşi violenţei domestice

 • în 70% din situaţii, au supus la pericole copiii aflaţi în îngrijire

 • în Europa, sub 3% din ei aleg să se căsătorească

Acestea sunt doar date spilcuite din carte sau pe care le-am inferat pe baza graficelor şi a cifrelor prezentate. Cercetările citate sunt din toată lumea, inclusiv din ţările care au legiferat drepturile minorităţilor sexuale şi au la bază eşantioane şi metode de cercetare diferite. Autorii sunt citaţi corespunzător, în conformitate cu modul în care ar trebui să arate o lucrare ştiinţifică.

Pornind de la realităţile descrise chiar de către unii din practicanţii la nivel de vârf a LGB, cartea se dovedeşte a fi o lucrare care cultivă un sentiment real de compasiune faţă de oamenii care suferă de asemenea tulburări grave. Cercetările au scos în evidenţă cauzele şi factorii care favorizează dezvoltarea unor probleme psihice la aceste persoane. Scoaterea de sub incidenţa diagnosticării psihice a fost o decizie politică, nu ştiinţifică. Ulterior dezincriminării medicale, pacienţii care doreau în mod real să se trateze la psihiatri, psihoterapeuţi sau psihologi au fost refuzaţi. Astfel, considerarea tulburărilor şi practicilor LGB ca „normale” a fost cea mai gravă lovitură dată homosexualilor, lesbienelor şi bisexualilor. Totuşi, unii dintre ei au reuşit, cu ajutorul unor specialişti, să revină la normalitatea sexuală.

În realitate, efectele LGB sunt perverse şi când te gândeşti în primă instanţă, nu conştientizezi ramificaţiile:

 • parazitarea sistemului de asigurări de sănătate, ceea ce înseamnă că mai multe persoane cu BTS beneficiază de resurse în locul altor pacienţi

 • distrugerea monogamiei instituţionalizate

 • coruperea copiilor prin adoptarea şi abuzarea lor şi prin educaţia pro-LGB

 • creşterea controlului statului asupra educaţiei copiilor

 • hărţuirea de către practicanţii LGB a credincioşilor aparţinând unor diferite confesiuni

 • creşterea numărului de crime în masă şi crime în serie (68% din crimele comise în SUA pe o perioadă de 17 ani au fost comise de homosexuali)

 • multiplicarea astronomică a numărului victimelor pedofiliei

 • creşterea suportului pentru pedofilie la nivel guvernamental şi legal

 • abuzarea de anumite instituţii publice (de exemplu poliţie) pentru necesitatea de a interveni în violenţe comise între homosexuali şi lesbiene

Toate acestea sunt detaliate cu argumente extrase din cercetări şi situaţii reale.

Cercetările arată că homosexualii din ţările unde aceştia au primit cele mai ample drepturi suferă încă şi mai mult decât media şi decât în ţările unde drepturile acestora sunt relativ restrânse.

Cartea intră în detaliu spre a explica care sunt câteva din practicile LGB şi cum anume acestea îi îmbolnăvesc şi îi ucid pe homosexuali, lesbiene şi bisexuali: gonoreea, infecţiile intestinale, sifilisul, HPV, hepatitele, HIV, SIDA, cancerul anal, sindromul Kaposi, cancerul limfatic, abuzul de droguri şi alcool, boilile psihice sunt doar câteva din cele pe care cartea le cuprinde. Pentru întegul cuprins al cărţii, faceţi click aici.

Faţa nevăzută a homosexualităţii” demonstrează cum de fapt practicanţii LGB nu vor dreptul de a se căsători; dacă îl primesc, îl folosesc foarte rar; dacă îl folosesc, „căsnicia” lor nu durează mai mult de, în medie, 1.5 ani; dacă adoptează, copiii respectivi sunt cel mai des abuzaţi şi abandonaţi. Imaginea lor este portretizată în culori vii şi plăcute în mass-media şi mai cu seamă în filme. În cele din urmă, drepturile aşa-ziselor „minorităţi sexuale” sunt doar un cal troian prin care unele organizaţii urmăresc pe termen lung distrugerea conceptului de „familie”. Reprezintă un veritabil atac la democraţie, prin încercarea de a institui o dictatură a minorităţilor sexuale.

Cartea reprezintă o lectură imperativă pentru cei care doresc să înţeleagă cum funcţionează societatea contemporană, iar a face asta fără a fi conştient de pericolul reprezentat de lobby-ul pro-LGB reprezintă un pericol fundamental.

Informaţii despre homosexualitate, aici.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, atunci îţi recomand şi Graniţe conceptuale în mişcare. În acest articol, explic cum se poate ajunge ca într-un secol sau mai puţin, negrul să devină alb şi invers.

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2015-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

 

Un gând despre „Cartea „Faţa nevăzută a homosexualităţii”, de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău. Recenzie de Marcus Victor Grant

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.