Emisiuni în care am apărut la TV

Teodora Tompea
Asist. univ. dr. soc. Teodora Tompea

Din 9 decembrie 2014 până în 6 ianuarie 2015 am apărut la TV de trei ori, cumulând peste 45 de minute în emisie.

În această pagină găsiţi cu roşu linkurile de accesare a emisiunilor în care am apărut, împreună cu o scurtă prezentare a lor:

Vă invit să mă urmăriți în prima jumătate a emisiunii Turist acasă de marţi 6 ianuarie 2015 dimineaţă realizată de asist. univ. dr. soc. Teodora Tompea pe canalul Digi 24 Iaşi. Emisiunea Turist Acasă a fost premiată la Simfest chiar de la începuturile sale.

Am avut plăcerea de a o cunoaşte pe Teodora Tompea, care şi-a fructificat la maxim educaţia şi oportunităţile de învăţare şi este merau în căutarea oportunităţilor de autodepăşire. Vă invit să descoperiţi o discuţie despre motivaţii în carieră la o emisiune prietenoasă ce merge în profunzimea subiectelor abordate. În cadrul emisiunii, am apărut aproximativ 7 minute, al început. Am vorbit despre citirea rapidă şi cărţile mele, „Căile persuasiunii în negociere” şi „Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală”.

Am mai apărut de asemenea tot la Digi24 Iaşi marți 23 decembrie la emisiunea „Vocile Iaşului” găzduită de Ovidiu Mihăiuc. Ediţia pe tema „dezvoltarea personală şi succesul la şcoală” a putut fi urmărită în direct la TV și pe internet. Eu apar în primele 31 de minute ale emisiunii.

Am mai apărut de asemenea marți 9 decembrie 2014, de la ora 8 AM la ora 9 AM pe posturile TVR 3, TVR Iași și la adresa http://www.tvrplus.ro. Eu am apărut între minutele 19.17-33.00 Mai exact, la emisiunea Regional Cafe cu Carmen Târnoveanu și am vorbit pornind de la cartea mea, Ce (mai) înseamnă succesul la școală.

(continuă să citești după media ↓)

Carmen Târnoveanu
Carmen Târnoveanu

Pe 30 ianuarie 2015 vă invit să urmăriţi pe canalul TV naţional „Estrada” emisiunea „Unde fugim de acasă”, găzduită de Gabriela Cosmina Caliţescu (foto), de la ora 14.30 la ora 15.30. În emisiune, va mai apărea şi psih. drd. Elena Borza. În cadrul emisiunii, se va discuta despre psihologie, cultură şi artă şi voi menţiona şi despre cărţile mele, Căile persuasiunii în negociere şi Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală.

Emisiunea va putea fi vizionată apoi pe Facebook pe canalul propriu.

De ce vă invit să vă uitaţi la emisiune? Deoarece vorbim despre modul în care cultura influenţează valorile şi ce facem pentru a ne cunoaşte în profunzime pe noi înşine şi pentru a ne descoperi motivaţiile şi aspiraţiile autentice.

Vă urez vizionare plăcută!

Estrada TV este un canal TV relativ nou, care poate fi recepţionat prin furnizorii de cablu RCS RDS, Ines ş.a. şi de asemenea prin satelit.

(continuă să citești după media ↓)

estrada tv

Dacă ţi-a plăcut discursul meu, atunci te invit să faci un pas mai departe şi să mă contactezi pentru a primi o ședință gratuită de consultanță dacă nu ai mai beneficiat de serviciile mele.

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2015-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

2 gânduri despre „Emisiuni în care am apărut la TV

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.