Lansare la Bucureşti: Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală de Ştefan Alexandrescu Invitaţi: Traian Stănciulescu şi Gabriel Chicioreanu

AFIS CE MAI INSEAMNA SUCCESUL LA SCOALA BucurestiVă invit, pe cei care veţi fi în Bucureşti sâmbătă 20 decembrie 2014, la ora 17.40, la lansarea volumului “Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală”, pe care l-am publicat în octombrie la editura Creative Vision Publishing International.

Cartea demonstrează de ce şi cum (nu) funcţionează învăţământul preuniversitar, prin ochii unui fost elev ajuns trainer învăţându-i pe alţii cum să înveţe. O radiografie a unor metehne româneşti, disecate în profunzime, cu tragedie şi umor.

Sunt unele cărţi care îţi deschid ochii şi te învaţă cum funcţionează educaţia. Ceea ce învăţăm din ele are potenţialul de a ne schimba viaţa. Am scris această carte cu gândul la cartea pe care mi-aş fi dorit să o citesc (dar nu am găsit-o), ca adolescent, acum 15 ani, pentru a accepta ceea ce nu poate fi schimbat în sistemul educaţional românesc şi a înţelege cum să schimb ceea ce poate şi merită să fie schimbat. Fie ca ideile cuprinse în “Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală” să vă inspire, aşa cum şi eu am fost inspirat de profesorii mei din liceu şi facultate, cărora le dedic acest volum.

La eveniment vor lua cuvântul invitaţii speciali:

Prof. univ. dr. Traian Stănciulescu

Gabriel Chicioreanu

coperta ILansarea se va realiza la ceainăria Rendez-Vous din Bucureşti, sâmbătă 20 decembrie 2014, Edgar Quinet 8-10 vis-a-vis de Casa Capsa, la ora 17.40 după următorul program:

În jur de 17.40 vă invităm să fiţi prezenţi în locaţie şi să comandaţi un ceai şi imediat cum vom gusta cu toţii o clipă de linişte şi savoare într-un loc plăcut, vom începe prezentările în maxim un sfert de oră.

logo rendez-vous

Vă invităm să luaţi parte la un eveniment cultural făcând parte din auditoriu, filmând, fotografiind, dând mai departe evenimentul şi cumpărând un exemplar cu autograf din partea autorului.

Iată aici şi aici mărturii ale cititorilor acestei cărţi. Vă invit să mă urmăriţi vorbind despre această carte în emisiunea „Regional Cafe” pe TVR3 din dimineaţa zilei de marţi 8 decembrie 2014 aici între minutele 19.17 – 33.

Informaţii suplimentare autor:

Ştefan Alexandrescu

0729 034 883

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.