Ce trebuie sa faci pentru a primi gratuit consiliere psihologica

Articol actualizat la 3 martie 2017.

Ai o problema personala sau profesionala, care te macina si care pare fara rezolvare? Te simti izolat de restul lumii, singur, neinteles, nu vezi o cale de a merge mai departe? Atunci ai nevoie de o mana de ajutor – apeleaza cu incredere la consilierea psihologica.

Consilierea poate fi realizata in mai multe feluri: fata in fata, telefonic sau online.
In cazul consilierii fata in fata, te vei intalni cu specialistul – care are pregatire specializata pentru a te ajuta si vei discuta despre problemele care te necajesc. Pentru a putea beneficia de consiliere, te poti adresa telefonic Fundatiei Estuar (la unul din centrele sociale din Bucuresti sau din tara: Centrul Social Sector 6 Bucuresti (Str. Lt. Gh. Negel, nr. 1-3, sector 6): Mobil: 0753.088.677, E-mail: office.cs6@estuar.org) pentru o programare pentru consiliere.

Pentru cei care aleg sa isi povesteasca problemele la telefon, din intimitatea casei sau al altui loc ales de ei, exista consilierea telefonica. Fundatia Estuar ofera servicii de consiliere psihologica, psihiatrica si sociala la numarul 0314110885 sau 0314171888 (numar national apelabil din orice retea fara suprataxe, de luni pana vineri, intre orele 9-17).

Cei care considera ca e mai simplu sa-ti scrii problemele catre un specialist au la dispozitie un serviciu online de consiliere psihologica, sociala si psihiatrica, care poate fi accesat gratuit prin intermediul adresei de e-mail consiliere@estuar.org. E-mailul va fi primit si citit de catre unul dintre specialistii Estuar, care va raspunde intrebarilor si problemelor adresate.

Serviciul de consiliere psihilogica telefonica si online face parte dintre activitatile proiectului „Servicii sociale despre si pentru sanatate mintala”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului ONG in Romania, program finantat de granturile SEE si administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (www.fondong.fdsc.ro).

Proiectul a fost initiat de Fundatia Estuar in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6.

Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014.
Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati http://www.eeagrants.org.

Anunţ preluat de pe site-ul oficial Estuar cu permisiunea scrisă a autorilor.

Un gând despre „Ce trebuie sa faci pentru a primi gratuit consiliere psihologica

  1. Bună seara, sunt intr-o situație care mă depășește. Caut pe toate site-urile de specialitate, dar nu găsesc răspunsul potrivit. … Dacă pt excluderea mamei de la drepturile asupra copilului se poate invoca abuzul și dezvoltarea incorectă sociopsihica a celui mic. Se poate cere mamei sa rezolve anumite teste ( psihologice sau ceva asemănător ???) care să ateste dacă mama este capabilă sa crească copilul alături de ea….
    Va rog sa îmi trimiteți un răspuns. ..
    P.S.: o discuție avută acum câteva zile din cauza geloziei excesive pe care o are soția mea, în situația în care ii pregătisem fiului meu o salată și îl indemnam sa mănânce , timp în care soția nu mai contenea cu replicile. Am implorat-o sa termine, sa se oprească; cel mic i-a spus aceeași vorbă, dar soției nu i-a păsat, a continuat. Copilul a renunțat la salata și a început sa tremure. Spuneți-mi ce sa fac, pt ca este o situație care se repetă și se repetă, nu pot înainta procedura de divorț deoarece nu știu ce va urma în urma acesteia. …
    Va mulțumesc anticipat

    Apreciază

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.