Fraţi români, treziţi-vă, pentru că vine mare urgie peste noi!

Menirea acestor rânduri de față nu este să creeze, cum ar putea crede bunăoară unii, panică și tulburare printre frații noștri români de pretutindeni, ci neliniștea cea bună sau trezvia. Mă gândesc la faptul, că putem întrezări astăzi mai exact la ce anume se referă profeția sfântului părinte Iustin Pârvu din mănăstirea PetruVodă, când a spus în iunie anul trecut, că după un an va veni urgia…

După părerea noastră, această urgie ar avea în vedere tocmai atentatul grav la libertatea ființei noastre prin îngrădirea ei și discriminarea care se va face cu siguranță pe motiv religios împotriva tuturor credincioșilor ortodocși care s-ar opune acceptării actelor biometrice în România. Iar aceste documente și biocipuri nu sunt impuse numai la noi, ci în toată lumea…

Și, observăm că nu mai departe de câteva luni în urmă s-a aprobat legea privind cardurile de sănătate și finanțarea de la bugetul statului român (adică și din banii dumneavoastră) cu peste 58 de milioane de euro a acestora iar începând cu 20 septembrie a.c., această lege a intrat în vigoare prin aplicare. Deja, unii dintre români se trezesc la ușă sau la poartă cu poștașul care vine cu un ,,cadou” (pentru că este gratis), care le va face însă mult mai mult rău decât bine, precum vaccinurile toxice de gen Gardasil etc. Iar dacă ortodoxul este informat dinainte, credem că îl va refuza și nu va semna pentru el nici în calitate de titular, nici în calitate de împuternicit al altei persoane. Dar oare sunt mulți ortodocși informați despre pericolul pe care îl reprezintă cipurile RFID, mai ales în mediul rural?

Din punct de vedere ortodox, nădăjduim că aceste carduri de sănătate electronice, concepute anume de către autorități pentru a ușura și introducerea buletinelor electronice care bate pasul pe loc de câțiva ani buni, vor fi respinse într-un număr suficient de mare, fapt care să permită blocarea acestui demers antihristic inițiat de către premierul Victor Ponta și de către cei care îl folosesc ca simplă marionetă pe tabla lor de șah…

Dincolo de argumentele foarte serioase care s-au adus până acum din 2008 încoace împotriva actelor biometrice, cum ar fi de pildă îngrădirea libertății tuturor, îndeosebi a ortodocșilor, însemnarea cu simbolul fiarei 666 (mai mult sau mai puțin la vedere) și efectele foarte nocive pentru sănătatea trupească a omului (la animale, într-o proporție de circa 10%, știm că a declanșat cancer în țesuturile învecinate cipului!), dar mai ales pentru sufletul omului (căderea din Har și îndepărtarea Duhului Sfânt), aceste acte biometrice nu se sfințesc orice slujbă s-ar face de către preoți. Aceste cipuri aparent utile sunt de fapt îndreptate împotriva omului, pentru că la nivel național și global se pregătește controlul care precede dictatura antihristului care va guverna lumea, conform proorociilor.

În acest sens, ne aducem aminte că părintele Paisie Aghioritul (foto), care a viețuit în ultima parte a vieții sale în Chilia Panaguda (nu departe de Careia, capitala Sfântului Munte Athos din Grecia), a transmis urmașilor un adevăr incontestabil, la care și noi să luăm aminte. Zice sfinția sa că, nici dacă am face semnul Sfintei Cruci (simbolul jertfei pentru lumea întreagă a Mântuitorului) peste cip (se subînțelege că este vorba de cipul periculos, RFID, de control și urmărire a omului), acesta în niciun caz nu se poate sfinți, pentru că tot așa, urina și toate necurățiile și spurcăciunile nu au cum să se sfințească.

Auzim astăzi pe câte unii, precum preotul activist pro cip Matei Vulcănescu, care conduce o campanie întreagă în blogosfera ortodoxă ajutat de către alți ,,teologi”, împotriva drept măritorilor creștini care se încăpățânează să refuze actele biometrice, pe motiv … că această poziție nu este ortodoxă, ci o erezie…, prevalându-se în acest demers de unele afirmații făcute de Sfântul Porfirie Kavsokalivitul, care chipurile l-ar fi certat pe sfântul părinte Paisie Aghioritul. Deși mă îndoiesc de această realitate, că s-ar fi întâmplat un asemenea lucru tocmai în Muntele Athos. Pentru că am în vedere unirea în jurul părintelui Paisie a monahilor greci și a milioane de greci, care au protestat în masă împotriva cipurilor…

Dar să ne gândim și la faptul, că la acest sfânt părinte Paisie Aghioritul au și astăzi evlavie milioane de credincioși din toată lumea, îndeosebi din țara sa natală Grecia. Ceea ce înseamnă că, dacă Sfântul Porfirie l-ar fi mustrat pentru poziția anticip, pe motiv că ar fi făcut ,,tulburare” printre credincioși, sau că alăturarea semnului 666 nu înseamnă nimic din punct de vedere teologic (deși, dimpotrivă are mai multe implicații sociale, economice și mai ales teologice!), atunci putem afirma că l-a mustrat pe nedrept. Se mai întâmplă uneori, ca sfinții să greșească (sunt și ei oameni) și apoi să se căiască înaintea lui Dumnezeu pentru păcatele lor.

Frați români, treziți-vă! Nu vă jucați cu viitorul țării noastre. Pentru că, iată vine mare urgie peste noi toți… Dacă masonul Victor Ponta ajunge președintele României, ne vom întoarce cu certitudine la trista perioadă din istoria noastră, cea dintre 2000-2004, când PSD-ul lui Ion Iliescu și Adrian Năstase a permis corupției să se generalizeze iar opoziția și mai ales mass media au fost reduse la tăcere… Sau se poate întâmpla mult mai rău… Doriți oare ca acest lucru să se repete sau mai rău, să vină marea urgie (dictatura neocomunistă) peste noi? Acum înțelegem poate ura grea a baronilor corupți din PSD și PC, precum și a mogulilor trusturilor media (precum Dan Voiculescu cu Antenele, Sebastian Ghiță cu România TV) împotriva lui Traian Băsescu și justiției din România, care din fericire împreună cu alte instituții ale statului român a început să lucreze.

Frați români, mă repet, treziți-vă până nu este prea târziu. Ieșiți vă rugăm la vot, alegeți candidatul care vi se pare mai bun și dați un vot de blam împotriva lui Victor Ponta.

Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 28 septembrie 2014

Copyright (C) Radu Iacoboaie, 2014. Reprodus cu permisiunea scrisă a autoului de aici.

Publicat de Marcus Victor Grant

Un gând despre „Fraţi români, treziţi-vă, pentru că vine mare urgie peste noi!

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.