Cum sa găseşti chirie ieftin în Bucureşti

[Am actualizat linkurile din acest post în decembrie 2020. În funcție de modificările care se produc pe https://www.imobiliare-net.ro, puteți găsi diferite modalități de a obține aceleași rezultate ca cele sugerate în acest articol chiar dacă linkurile prezentate aici dintr-un motiv sau altul nu mai funcționează]

Mulți își imaginează că prețul pieței imobiliare este cel pe care îl dau agenții și nu pot găsi ceva sub. Este fals. Imobiliare.net are un formular de căutare avansată care vă ajută să găsiți avantajos chirii în București.

Vă dau linkurile pentru garsoniere și apartamente de 2-4 camere.

Atenţie! În perioada toamnei, numărul de oferte avantajoase care se pot găsi prin aceste căutări este foarte mic, fiind binecunocută ca o perioadă în care chiriile cresc.

1. Garsoniere
cautati garsoniere până în 100 de euro – va arata o singura pagina de rezultate si niste oferte f. bune. Dau numai un exemplu adăugat ieri: garsonieră la Unirii cu 240 de lei. ATENŢIE! Doar vreo jumătate din oferte sunt pe bune, restul sunt introduse de agenţii ca să agaţe clienţi. Oricum, dacă vă interesaţi de toate, găsiţi ceva ieftin cu siguranţă.

2. Apartamente de 2 camere – intre 150 și 250 de euro

3. Apartamente de 3 camere – cautati chirie intre 250 și 300 de euro

4. Apartamente de 4 camere – caută chirie între 250 şi 350 de euro

In general, agentii imobiliari or sa va bage in fata chirii cu 2-3 ori mai scumpe decat ce puteti sa gasiti pe https://www.imobiliare-net.ro. Folosind procedeul pe care vi-l recomand, eu am reusit sa gasesc de exemplu in 2011 un apartament cu 3 camere la 200 de euro in Vitan. Așa ceva nu se poate și în 2020, dar cu siguranță găsiți mai bine decât vă așteptați. La valoarea pe care vreti sa o dati, se poate gasi mult mai avantajos un spatiu cu 2 sau cu 3 camere. Va recomand cu incredere sa investiti 1-1,5 ore in cautarea asta si o sa gasiti ceva foarte avantajos si poate chiar direct de la proprietar, fara agentie.

Chiar dacă nu vă convin rezultatele pe care le găsiţi acum, monitorizaţi cu atenţie, se găsesc oferte bune chiar în zone centrale sau semicentrale!

Pentru a gasi colegi cu care sa va mutati, si de asemenea alte oferte la jumatate din pretul pietei, va recomand cautcoleg.ro.

Pentru găsit apartamente de cumpărat (pe care apoi le puteţi închiria, vă sugerez să faceţi o căutare avansată pentru apartamente de 2 camere sub 15000 de euro, la nivel București. Se vor afișa implicit și garsonierele.

Discerne vă ajută să discerneţi între oferte bune şi oferte proaste, între profesionalism şi incompetenţă, între strategii eficiente şi practici costisitoare. Abonaţi-vă prin e-mail pentru a primi zilnic cele mai noi titluri de articole care sunt publicate!

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2013-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

 

27 de gânduri despre „Cum sa găseşti chirie ieftin în Bucureşti

    1. Cunosc site-ul. Acolo nu se gasesc decat oferte scumpe si foarte scumpe. Scopul meu este sa ofer cititorilor mei un loc sigur unde intotdeauna vor gasi oferte ieftine si foarte ieftine. Nu se compara cu ofertele pe care le gasesti pe imobiliare.net si cautcoleg.ro.

      Apreciază

    1. si ce, eu am zis ca nu sunt? sunt si de la agentii si de la particulari
      dar gandeste-te: un apartament de doua camere se gaseste usor cu 200-250 de euro pe luna – asta poate oricine sa gaseasca fara prea mult skill. Dar daca gasesti un apartament de 3 camere, sau de 4 camere, in tot atatia bani, nu-ti convine sa platesti jumatate din chiria pe o luna drept comision la agentie? Ia socoteste – in cat timp iti recuperezi banii?
      Or fi posmagii muieti, dar pe gratis nu sunt!

      Apreciază

  1. Nu prea cred că te-ai uitat la zonă: În ferentari, Rahova, nici dracu nu s-ar duce și nu sunt nici mobilate. MAi bine dai cu 50 de euro în plus, dar găsești într-o zonă bună și mobilat.

    Apreciază

    1. Glappy, eu stiu foarte bine unde se gasesc apartamente ieftine. Si se gasesc inclusiv semicentral, cum ar fi la Vitan. Doar pentru ca TU ai gasit AZI oferte doar in Ferentari si Rahova este problema TA – nu inseamna ca DOAR acolo se gasesc.
      Cat despre mobila, GASESTI GRATIS MOBILA pe Freecycle.org, trebuie doar sa cauti si sa ceri.
      Inteleg ca pentru tine nu e o problema sa arunci cu 50 de euro in plus si sa nu ai rabdare sa gasesti ceva ca lumea si ieftin. Nicio problema. Si lipsa de rabdare si perseverenta se plateste.
      Dar altii s-ar putea sa gaseasca ceva mai util de facut cu 600 de euro pe an.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Cica: Doar vreo jumătate din oferte sunt pe bune, restul sunt introduse de agenţii ca să agaţe clienţi. Cum poti sa gasesti un client daca-l minti din start?

    Apreciază

  3. Avem urgenta nevoie de a inchiria un apartament 3 camere nemobilat pentru 30 zile cu 200 euro / luna, maxim 250 E
    Suntem o familie cu 4 persoane.
    Doar daca aveti oferte serioase, va rugam sa ne contactati. Va multumim pentru intelegere.
    tel. 0737497393

    Apreciază

    1. In Berceni e mai usor de gasit, daca va uitat pe cautcoleg.ro, intotdeauna am gasit oferte ieftine in Berceni. Totusi, conditiile sunt minime si e cam la distanta de mijloacele de transport. In Dristor se poate vana, o data la cateva saptamani pica vreo oferta care trebuie luata repede.

      Apreciază

  4. Hello!
    Am observat ca se discuta pe domeniu imobiliar aici si vreau sa pun o intrebare.
    Am 2 garsoniere ramase de pe urma bunicilor mei si as vrea sa le vand fara sa platesc vreun comision.
    Pe romaneste, unde as putea sa le vand fara a avea de-a face cu intermediari.
    Am tot cautat site-uri de genul, dar peste tot dau de agentii.

    Am intrebat si unele cunostinte si mi-au recomandat olx si http://urgentimob.ro

    Voi ce parere aveti de acestea? Stiti alte site-uri?

    Va multumesc.

    Apreciază

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.