Analytic Vision, blogul lui Ştefan Alexandrescu, împlineşte azi patru ani

Analytic Vision oferă o colecţie de articole-noduri de referinţă cu trimiteri pentru înţelegerea complexă a subiectelor analizate, dintr-un palier tematic larg:

criza în România,

cultura digitală web 2.0,

dezvoltare personală şi coaching.

Articole ample sunt realizate într-un stil analitic, cu citarea surselor şi exemple, astfel încât cititorii să îşi formeze o perspectivă cât mai globală, cuprinzătoare asupra subiectelor tratate. Autorul şi administratorul blogului este unul din autorii români cei mai apreciaţi, cu experienţă pe subiectul dezvoltării personale şi profesionale, premiat în 2007 pentru cel mai bun articol în acest sens, pe o temă de leadership, publicat pe portalul damaideparte.ro, câştigător al ediţiei unice a Campionatului Naţional de Blogging 2012.

Autorul mai este moderatorul comunităţii dezvoltareprofesională, una din cele mai largi comunitati non-studenţesti de pe yahoo pe acest subiect, dezvoltată din 2007 la adresa http://groups.yahoo.com/group/dezvoltareprofesionala/ .În această arie, poţi găsi atât articole despre evenimente relevante (Business-Edu, Empower Live, Coaching Practice & Training, Entrepreneurship schools & speeches) cât şi extensive articole practice despre time management, cum să-ţi analizezi şi să-ţi planifici obiectivele, cum să pui întrebări la conferinţe şi ce întrebări să pui când îţi alegi psihologul.

De asemenea, Analytic Vision este unul dintre relativ puţinele bloguri scrise de români, în engleză, despre principii, ponturi utile şi efecte în folosirea new media în contextul integării cu PR-ul clasic, fiind urmărit inclusiv de cititori din străinătate. Poţi citi recenzii ale unor evenimente de referinţă în Bucureşti din ultimii 4 ani, precum Webstock, Open Coffee, Recitiri, NetCamp, Noaptea Agenţiilor.

O altă arie de interes pentru care Analytic Vision oferă informaţii după căutări pe google este dată de efectele crizei economice în România, cu insistenţă pe aspectul cauzelor care ţin de incapacitatea de economisire (ca lipsă de inteligenţă financiară) şi al efectelor acestui fenomen psihologic asupra pieţei imobiliare. Analytic Vision îşi doreşte să ofere şi o viziune realistă şi practică asupra lumii contemporane, de aceea veţi găsi la categoria „debug your mind” colecţii de linkuri şi explicaţii pe teme de larg interes. Aceasta constituie topicul cel mai citit de pe blog.

Analytic Vision a găzduit o serie de articole în dezvoltarea personală şi profesională, sub categoria „The Art of Respecting Others”. Între aceste articole poţi regăsi şi cronica extinsă a unuia din cele mai premiate filme româneşti din ultima vreme, „Felicia, înainte de toate” – o psihogramă a societăţii româneşti contemporană, din punctul de vedere al caracteristicilor culturale, al relaţiilor de familie şi al tehnologiei, la care a facut referire si acest articol.

Pe această cale, Analytic Vision le mulţumeşte tuturor cititorilor şi susţinătorilor şi vă invită să-l urmăriţi pentru serii de articole şi mai interesante în următorul an. Mulţumiri speciale lui Andrei Roşca.

Ştefan Alexandrescu, autorul blogurilor

Discerne.wordpress.com

AnalyticVision.wordpress.com

DebugYourMind.wordpress.com

Copyright (C) Ştefan Alexandrescu.

Materialele de pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.3 gânduri despre „Analytic Vision, blogul lui Ştefan Alexandrescu, împlineşte azi patru ani

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.