Devirusează-ţi mintea

later update: citește istoria acestui blog aici:The 12 Years Anniversary of Analytic Vision and 10 Years Anniversary of Debug Your Mind

În 15 iunie 2011 am lansat blogul Debug Your Mindadică sunt doi ani de când am publicat primul articol special pentru acesta.

Fiecare dintre noi ştie că nu tot ce aude la televizor şi nu tot ce scrie în ziare este adevărat. Dar uneori, nu ştim ce să mai credem, sau nu avem timp să ne informăm, sau pur şi simplu nu ne place să citim atât de mult, sau nu ne place să căutăm informaţia. Pentru toţi cei care se regăsesc în propoziţiile anterioare, am conceput acest blog, care se bazează pe a împărtăşi în special materiale video publice sau ce recomandă anumite filme disponibile de pe internet. Aceste materiale sunt alese cu atenţie de mine, şi în legătură cu cele mai multe dintre ele, scriu şi o cronică sau un articol.

Am pornit acest blog deoarece pasiunea mea pentru a mă informa, pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, dincolo de propagandă şi manipulare, a devenit o preocupare care a depăşit categoria „Debug Your Mind” care apărea pe primul meu blog, Analytic Vision . Astfel, am luat hotărârea să mut o parte din articolele din acea categorie pe un nou blog, de sine stătător. Pe 15 iunie 2011, am publicat primul articol pe noul blog.

Debug Your Mind îşi propune să aducă lumină sau cel puţin mai multe reflectoare, în mintea fiecărui cititor, asupra unor minciuni publice, cum sunt (dau exemple din cele tratate până în prezent):

Legea atracţiei te va ajuta să atragi lucruri minunate în viaţa ta (urmăreşte acest video: The Secret – remastered version )

internetul este plin de oportunităţi pentru îmbogăţire urgentă (citeşte adevărul: Wanna make big money? )

Planeta se încălzeşte tot mai repede din cauza noastră, a oamenilor care o otrăvim cu dioxid de carbon (află adevărul: The Global Warming Hoax)

Planeta devine suprapopulată, resursele se termină (află adevărul: The Demographic Winter )

SUA a invadat Irak-ul pentru că avea rapoarte reale că s-ar fabrica arme chimice şi/sau nucleare (află adevărul: Fair Game )

Măsurile care s-au luat după atacurile de la WTC din New York sunt spre binele general al populaţiei (află adevărul: Fabled Enemies)

La 11 septembrie 2001, terorişti arabi au atacat şi distrus turnurile gemene din New York (află care sunt cele mai bune 10 documentare care demonstrează fasitatea acestei ipoteze )

Miile de lagăre de concentrare construite şi administrate militar în SUA nu vor fi folosite împotriva cetăţenilor nevinovaţi (află adevărul: Camp FEMA )

Dacă gândeşti pozitiv, toate problemele vor trece pe lângă tine (află adevărul: The Myth of positive thinking )

SUA sunt o democraţie în care voinţa poporului contează (citeşte adevărul: The Best Government the Money Can Buy)

Criza economică ce a început în 2008 era inevitabilă (află adevărul: Inside Job)

O căsătorie bazată pe iubire adevărată până la adânci bătrâneţi în zilele noastre este imposibilă (află adevărul: Constantin and Elena)

Urmele care persistă pe cer sunt lăsate de avioane cu reacţie şi sunt inofensive (află adevărul: What in the World Are They Spraying? )

Teoriile conspiraţiei sunt pentru minţile care cred în pretextul unei oprimări de către elite (Endgame: Blueprint for Global Enslavement )

Iniţial, îmi doream să scriu mai mult, să scriu mai des, să onorez atenţia publicului meu cu mai mult conţinut, dar timpul şi-a spus cuvântul şi regret că nu m-am ţinut aşa cum mi-am propus. Cu toate acestea, recomand blogul din toată inima, pentru că temele pe care le abordez sunt şi vor fi mereu de actualitate. Chiar dacă până în prezent, blogul numără doar 52 de posturi, îl consider o sursă aproape inepuizabilă de informaţii care merită studiate şi investigate în profunzime, pentru că ne afectează viaţa într-un mod direct.

Îmi doresc ca recomandările mele să îşi găsească ecoul în dorinţa de informare corectă a cetăţeanului avid de cunoaştere, dincolo de manipulare. Recomandă şi la alţii şi fă-ţi timp ca să urmăreşti şi să înveţi cum se demontează iluziile.

DebugYourMind.wordpress.com

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2013-prezent, toate drepturile rezervate.

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

2 gânduri despre „Devirusează-ţi mintea

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.