Lansarea la Bucureşti a cărţii „Căile persuasiunii în negociere” a avut loc la SNSPA, în prezenţa invitaţilor lect. univ. dr. Alexandra Zbuchea, lect. univ. dr. Loredana Ivan şi Paul Ardeleanu

Marţi, 29 ianuarie 2013, a avut loc la SNSPA Bucureşti lansarea cărţii mele de business, „Căile persuasiunii în negociere” . Evenimentul a beneficiat de onorabila prezenţă a invitaţilor lect. univ. dr. Alexandra Zbuchea, lect. univ. dr. Loredana Ivan, Paul Ardeleanu. O parte a înregistrării video a acestui eveniment se găseşte mai jos:

Mulţumesc mai ales celor trei vorbitori:

Lect. univ. dr. Alexandra Zbuchea este doctor în politici de marketing privind patrimoniul cultural naţional. Este un expert în aria marketingului, cu o carieră importantă în pregătirea specialiştilor în acest domeniu. Autorul a urmat cu dumneaei cursul de tehnici de promovare în afaceri în 2004, în cadrul Universităţii Virtuale de Afaceri şi consideră că interacţiunea cu ea l-a încurajat să îşi deschidă propria firmă. Blogul d-nei Zbuchea poate fi consultat la adresa http://panseuri.wordpress.com/ .

Lect. univ. dr. Loredana Ivan este doctor în sociologie, cu teza de doctorat: “Context social si comunicare nonverbala”. Este lector universitar la SNSPA Bucureşti din 2004, unde predă disciplinele “Tehnici de Cercetare Sociologica” şi “Comunicare nonverbala”. Autorul o consideră un important expert român în domeniul comunicării interpersonale, mai precis al comunicării non-verbale. Lect. univ. dr. Loredana Ivan şi-a adus contribuţia la cartea “Căile persuasiunii în negociere” prin workshopul de asertivitate, susţinut în decembrie 2012 la SNSPA. Autorul a îmbogăţit ultimul draft al cărţii presărându-l cu câteva din ideile importante reţinute din acest workshop extraordinar.

Paul Ardeleanu este un tânăr profesionist, specialist pe vorbitul în public şi trainer. De asemenea, are o importantă experienţă în voluntariat. La momentul de faţă, este ambasadorul primului centru Gifted Education din România. O auto-descriere a lui poate fi consultată pe site-ul personal, http://paulardeleanu.ro/despre-mine/. Paul Ardeleanu este unul din cei mai proeminenţi vorbitori la Speaker’s Arena.  Dl. Paul Ardeleanu este invitat în calitate de liber-profesionist care se adresează tinerilor la începutul carierei şi formării lor profesionale în ariile comunicării.

Mulţumesc, de asemenea şi designerilor Paul Cojocaru, care a făcut afişul lansării şi Răzvan Goldstein, care a făcut fluturaşul pentru lansare.

Îi mulţumesc domnului Micu de la SNSPA care a aprobat desfăşurarea evenimentului în holul principal al intrării de la rectorat, de pe str. Vasile Alecsandri nr. 6.

Îi mulţumesc lui George şi Vlad pentru fotografii şi înregistrările video.

Cartea „Căile persuasiunii în negociere” poate fi cumpărată la prețul de 10 euro + cheltuieli de expediție (telefon 0729 034 883).

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat la acest eveniment!

Afişul lansării

AFIS CAILE PERSUASIUNII Bucuresti

Marcus Victor Grant

Copyright © Marcus Victor Grant 2013-prezent, toate drepturile rezervate.

Copyright grafică © Paul Cojocaru, 2013-prezent

Materialele publicate pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.