Lansarea cărţii „Căile persuasiunii în negociere” de Ştefan Alexandrescu a av ut loc la Iaşi, cu participarea extraordinară a invitaţilor Ştefan Prutianu, Marius Alexa şi Bianca Roxana Ionel

Miercuri, 16 ianuarie 2013, am lansat la Iaşi prima mea carte de business, „Căile persuasiunii în negociere”, apărută la editura Creative Vision Publishing International. Evenimentul a beneficiat de onorabila prezenţă a prof. univ. dr. ec. Ştefan Prutianu, ec. drd. Marius Alexa, ec. Bianca Roxana Ionel. Evenimentul a fost filmat şi transmis în direct pe privesc.eu, atingând o audienţă de peste 2000 de spectatori. Transmisia a fost realizată de Cristian Beţivu, căruia ţin să îi mulţumesc pe această cale.  Lansarea, care s-a desfăşurat în spaţiul primitor şi elegant al librăriei „Tafrali” din corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, a durat o oră şi s-a desfăşurat între 17-18. Participanţii care au cumpărat un exemplar au beneficiat de autografe din partea autorului. 

Lansarea cărţii a fost găzduită de Sedcom Libris. Mulţumesc, pe această cale, doamnei Adina Şchiopu, managerul librăriei „Tafrali” pentru profesionalismul desăvârşit cu care s-a implicat în acest eveniment.

Mulţumesc de asemenea celor trei vorbitori:

Prof. univ. dr. ec. Ştefan Prutianu este un expert recunoscut internaţional în domeniul negocierii şi autorul celei mai însemnate lucrări autohtone de negociere care a apărut vreodată în România: Tratat de comunicare şi negociere în afaceri (Polirom, 2008). Prof. Ştefan Prutianu a fost un mentor pentru autorul cărţii, iar „Căile persuasiunii în negociere” îi aduce, în acest sens, un omagiu şi îl recomandă ca pe o autoritate supremă în arta persuasiunii. Prof. Ştefan Prutianu a fost primul vorbitor în deschiderea evenimentului, de la ora 17.00

Ec. drd. Marius Alexa este un antreprenor profesionist în domeniul online care s-a făcut remarcat la nivelul Iaşului prin activitatea sa de succes şi prin intensa promovare, susţinere şi orientare a antreprenoriatului în România în general şi în zona Moldovei în mod special. Marius Alexa a fost al doilea vorbitor în deschiderea evenimentului.

Ec. Bianca Roxana Ionel este o tânără profesionistă de succes, care îmbină în cariera sa economia cu programarea. Bianca s-a remarcat în cadrul LSE (Liga Studenţilor Economişti), unde colaborează de 3 ani, ajungând în poziţia de Responsabil Media & IT, mandat încheiat cu succes. La momentul de faţă, ea lucrează că web developer la o companie IT din Iaşi. Bianca Roxana Ionel a fost al treilea vorbitor în deschiderea evenimentului.

Evenimentul lansării a fost urmat de workshopul „Fă-i să spună DA!”, la Incubator 107 Iaşi, în cafeneaua „Acaju” din Iaşi. Workshopul de persuasiune s-a desfăşurat între orele 19-21.30 şi a numărat 18 participanţi în total. Cursanţii au deprins tehnici şi principii practice cuprinse în paginile cărţii şi cum să le folosească în viaţa de zi cu zi şi mai ales în afaceri. Mulţumesc, pe această cale, domnului Marian Saizu, planner la Incubator 107 Iaşi, pentru buna comunicare şi atitudinea proactivă şi nu numai.

Volumul „Căile persuasiunii în afaceri” se găseşte momentan de vânzare la prețul de 45 de lei. Pentru alte oraşe, cartea se poate comanda prin poştă, la preţul de 57 de lei. Comenzile se pot face la stefan.alexandrescu [at] yahoo [dot] com sau 0729 034 883. (Ştefan Alexandrescu).

Mulţumesc, de asemenea şi designerilor Paul Cojocaru, care a făcut afişul lansării şi Răzvan Goldstein, care a făcut fluturaşul pentru lansare. Mulţumesc lui Constantin Niţă pentru contribuţia cu materialele multimedia.

Mulţumesc Irina Enea de la InOras.ro pentru promovarea evenimentului.

Lansarea cărţii va avea loc la Bucureşti, pe 29 ianuarie 2013, la SNSPA, la ora 18. Invitaţii speciali la acest eveniment vor fi: lect. univ. dr. Alexandra Zbuchea, lect. univ. dr. Loredana Ivan şi Paul Ardeleanu. Urmăriţi blogul pentru detalii.

Am publicat această carte în a doua jumătate a lunii decembrie 2012, după un lung „travaliu”. Am avut şansa de a discuta cu mulţi oameni despre carte şi am urmărit cu mare interes fiecare om pe care l-am văzut frunzărind volumul. Cele două evenimente de la Iaşi legate de „Căile persuasiunii în negociere” mi-au oferit un bogat feed-back, pentru care ţin să mulţumesc participanţilor. Voi reveni în luna februarie cu un articol legat de aceste impresii.

4 gânduri despre „Lansarea cărţii „Căile persuasiunii în negociere” de Ştefan Alexandrescu a av ut loc la Iaşi, cu participarea extraordinară a invitaţilor Ştefan Prutianu, Marius Alexa şi Bianca Roxana Ionel

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.