Urări de Paşte de la Ştefan Alexandrescu (Artis Consulting & Training)

Îmi doresc să comunic în acest post fără formalităţi excesive şi de aceea am lăsat la o parte pe „dvs.” şi titlurile, în dorinţa de a mă adresa cât mai pe sufletul fiecăruia. Îmi cer iertare dacă am supărat sau am jignit pe cineva.

Îţi urez, în primul rând, să te bucuri sărbătorind Învierea lui Hristos întru salvarea sufletelor noastre. Îţi urez să te bucuri şi să celebrezi şi să te rogi pentru înmulţirea lor:

 1. Darurile credinţei, nădejdii, dragostei, libertăţii, răbdării şi rugăciunii;
 2. Multa milă, îngăduinţă, iertare a păcatelor şi răbdare a lui Dumnezeu cu tine;
 3. Suferinţele, necazurile, provocările îngăduite spre înţelepţire;
 4. Prieteni şi sfătuitori buni; pentru oamenii întâlniţi;
 5. Timpul şi spaţiul dăruite pentru desăvârşire;
 6. Împlinirea rugăciunilor;
 7. Înţelegere, discernământ, cunoştinţe, facultăţi, mastere, cursuri, seminarii, educaţia primită şi informaţiile însuşite;
 8. Experienţa, contribuţia şi oportunităţile personale şi profesionale;
 9. Talentele dăruite; capacităţile, abilităţile, aptitudinile formate;
 10. Purtarea de grijă trupească, sănătatea şi paza de pericole fizice a ta, a prietenilor, părinţilor şi apropiaţilor săi;
 11. Călătoriile făcute, locurile vizitate, culturile cunoscute;
 12. Valorile şi trăsăturile de personalitate dăruite spre mântuire.
În al doilea rând, le mulţumesc celor care au cumpărat săptămâna asta Ghid pentru învăţarea eficientă şi le urez cât mai mult timp liber din cel economisit aplicând noi sisteme de învăţare.

Şi, în mod deosebit acestor oameni speciali, de care mi-am amintit scriind aceste rânduri şi i-am listat în ordine alfabetică (CTRL+F DUPA NUMELE DE FAMILIE PENTRU A TE REGĂSI MAI UŞOR):

Lui Paul Ardeleanu îi mulţumesc pentru interes, deschidere, companie şi recomandări şi îi urez cât mai multe întrebări incitante din public.

Corinei  Arhire  îi mulţumesc pentru deschidere şi încredere şi îi urez o lună de miere şi înainte, şi după căsătorie.

Roxanei  Badea îi mulţumesc pentru spaţiu, inovaţia în decoraţiuni interioare, flexibilitate şi promovare şi îi urez să se ocupe de cât mai multe activităţi interesante la Asteri.

Lui Sergiu Barna îi mulţumesc pentru sprijin şi îi urez cât mai multă armonie în familia extinsă.

Loredanei Bănaru îi mulţumesc pentru sprijinul şi deschiderea ei şi îi urez să aibă parte de mai multă credinţă care s-o apropie de drumul menit ei.

Ştefaniei  Bejan îi mulţumesc pentru răbdarea cu care îmi corecta scrijelelile din facultate şi îi urez să aibă cât mai mulţi studenţi ca mine.

Lui Daniel Bichiş îi mulţumesc pentru modul strategic în care foloseşte cercetarea în dezvoltare personală, pentru disponibilitatea lui de a sta de vorbă cu mine ore în şir şi pentru modul în care m-a ajutat să mă cunosc mai bine şi îi urez să ne împărtăşească pe cât de multe posibil de la congresul mondial de coaching şi NLP la care sunt convins că va reprezenta cu succes România.

Elen-Silvanei  Bobîrnat îi mulţumesc pentru încredere, atenţie, respect, feed-back şi emoţiile pozitive şi îi urez cât mai multă concentrare în gestiunea proiectelor şi a sarcinilor şi s-şi împărtăşească lumina de pe chip cu cât mai mulţi.

Lui Dorin Bodea (Result Consulting) îi mulţumesc pentru cercetarea cu valoare documentară şi istorică pe care a făcut-o şi îi urez cât mai multe descoperiri de împărtăşit

Lui Andrei Boghian îi mulţumesc pentru doza de optimism din Dublin şi îi urez să-şi exploreze potenţialul creativ acolo unde nimeni nu se aşteaptă

Cristinei Boian îi mulţumesc pentru entuziasmul efervescent şi diplomatic şi îi urez să aibă parte în dreptul ei de o lume tot mai frumoasă.

Lui Ovidiu Brazdău îi mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-a oferit de-a lungul timpului prin susţinerea publică, prin materialele pe care mi le-a acceptat în Psihologia Azi,  prin spaţiul şi timpul pe care l-am folosit pentru a promova şi lansa idei şi concepte la evenimentele organizate de el şi pentru unda verde la entuziasmşi îi urez cât mai multă conştienţă într-ale conştiinţei, căci mulţi au purces pe această cale şi puţini s-au întors cu rezultate – am încredere că el se va găsi printre cei puţini aleşi. .

Anamariei Brăilean îi mulţumesc pentru recomandări şi amicalitate şi îi urez să lăţească minţi pe unde merge.

Elisabetei  Brăteanu îi mulţumesc pentru independenţa pe care mi-o inspiră şi îi urez să aibă mult curaj şi succes în a-şi ascuţi abilităţile profesionale într-o carieră în Ardeal.

Lui Dragoş Bucur îi mulţumesc pentru spiritul amical şi pentru rolul inspiraţional jucat în The Way Back  şi îi urez ca Sofia să aducă pe cât de multă înţelepciune.

Lui Virgil Budaşcă îi mulţumesc pentru sfaturile personale şi pentru iniţiativele profesionale şi îi urez o familie cât mai bogată în iubire.

Bogdanei  Butnar  îi mulţumesc pentru că încă a rămas în peisajul pieţei româneşti de comunicare şi îi urez cât mai mult web 3.0 literacy.

Cătălinei  Butnaru îi mulţumesc pentru intensitatea pe care o inspiră prin fotografie şi îi urez să găsească mulţi prieteni noi care să-şi aducă aminte de ea mai des.

Lui Dragoş Butuzea (Result Consulting)  îi mulţumesc pentru critica la obiect şi îi urez să aprindă cerul viselor cititorilor lui.

Lianei  Buzea îi mulţumesc şi o felicit pentru doza inspirată de „make it happen” şi îi urez o recunoaştere cât mai largă.

Celestinei  Caitaş îi mulţumesc pentru observaţiile şi comentariile minuţioase pe care mi le-a oferit toamna trecută şi îi urez cât mai mult timp pentru lectură.

Oanei  Călăraşu îi mulţumesc pentru ghemul de entuziasm ambulant care este şi îi urez să aibă parte de cât mai multă poezie în viaţă.

Lui Radu Vasile Chialda îi mulţumesc pentru sprijin, colegialitate şi disponibilitate şi îi urez să se ferească pe cât de mult de barbarismul cotidian al României.

Roxanei  Cimpoiaşu îi mulţumesc pentru spiritul matinal pe care îl are la orice oră şi îi urez multe găleţi cu fericire, după un duş de înţelepciune.

Sînzianei  Ciobanu îi mulţumesc pentru că am descoperit în ea „sufletul meu pereche” în ceea ce priveşte psihometria şi îi urez să aibă mai multă independenţă în a se dedica cercetării.

Oanei  Carmen Ciobanu Anton îi mulţumesc pentru apreciere şi optimism şi îi urez studenţi cât mai pasionaţi de economie.

Flaviei  Cioceanu îi mulţumesc pentru că m-a lăsat să asist la filmările primului ei scurt-metraj şi îi urez să-şi desăvârşească simţul liric şi estetic în cât mai multe forme de exprimare vizuală.

Nicoletei  Cireş îi mulţumesc pentru căldură şi îi urez cât mai mult divertisment care să-i alunge stresul şi cel puţin atâta încredere în a-şi face noi prieteni buni câtă diplomaţie are.

Lui Ionuţ Ciurea, pentru misiunea comună şi îi urez să inspire cât mai multă creativitate şi să aibă cât mai multă focusare. 

Jeaninei  Cîrstoiu îi mulţumesc pentru arta poveştilor cu tâlc şi îi urez o atmosferă de basm, căci schiţe se găsesc pe toate drumurile.

Elenei Andreea  Cojocaru îi mulţumesc pentru că mă citeşte şi îi urez să găsească sursele potrivite pentru dezvoltarea ei profesională.

Ralucăi  Condruz îi mulţumesc pentru că a apelat la mine şi îi urez multă documentare şi sinteză în munca academică ce a început-o.

Lui  Alexandru Condurache îi mulţumesc pentru sfaturile tranşante şi îi urez cât mai multă vedere la înălţime, acolo unde vulturii filmului îndrăznesc.

Oanei  Constantinescu îi mulţumesc pentru creionul pe care mi l-a dat acum un an şi jumătate – se pare că prezenţa sa în jurul biroului meu a adus câteva sute de pagini noi fără să se consume prea mult – şi îi urez cât mai multe idei antreprenoriale care să înveţe să meargă şi să vorbească la cât mai mulţi.

Mihaelei  Costea îi mulţumesc pentru „găzduire” şi îi urez să vindece pe cât mai mulţi prin atingerea cuvintelor sale.

Laurei  Cristea îi mulţumesc pentru precizia interesului pentru ce scriu  şi îi urez să-şi antreneze cât mai mult spiritul ludic în faţa problemelor şi provocărilor.

Irinei  Cristescu îi mulţumesc pentru scurtul dialog electronic şi îi urez zile de odihnă pufoase, odihnitoare şi… feline 🙂

Lui Augustin Dăroiu îi mulţumesc pentru oportunităţile de educaţie în inteligenţa financiară oferite şi îi urez să urmărească cu cât mai multă atenţie trailing stop-urile din viaţa sa.

Alinei Elena  Dăscălescu îi mulţumesc pentru perspicacitate şi înţelegere şi îi urez să-şi petreacă timpul în compania oamenilor mai inteligenţi decât ea, de la care să înveţe cum să îi egaleze, desigur, aplicând în domeniul ei.

Roxanei  Diaconu îi mulţumesc pentru că a adus mentoratul profesional în România şi îi urez cât mai multă contribuţie şi sponsorizare pentru proiectele ONG-urilor.

Lui Andrei Dragomir, îi mulţumesc pentru colaborare şi îi urez cât mai mulţi cititori la viziunea cărora să contribuie. 

Lui Andi Dumitrache îi mulţumesc pentru că m-a inspirat să văd urmăresc mai multe filme europene de artă şi îi urez o Salată de filme la cât mai multe mâini!

Iulianei  Dumitrescu îi mulţumesc pentru standardele înalte şi amintirile profesionale frumoase şi îi urez să facă România cât mai frumoasă, prin brandul ei personal.

Andrei Elenic îi mulţumesc pentru simplitatea şi promptitudinea cu care degajă pace în jur şi îi urez să lectureze romanţe cât mai neobişnuite.

Roxanei  Enache îi mulţumesc pentru permisiunea de republicare  şi îi urez o expunere cât mai mare.

Lui HoriaFaliboga îi mulţumesc pentru amintirile frumoase de pe vremea lui Human Design şi îi urez cât mai multă inteligenţă financiară.

Ralucăi  Georgescu îi mulţumesc pentru articolul genial despre eficienţă şi eficacitate şi îi urez cât mai mulţi clienţi

Monicăi  Gheorghiu îi mulţumesc pentru stilul natural de PR şi pentru dedicarea cu care contribuie în viaţa tinerilor şi îi urez cât mai mulţi colaboratori de încredere.

Lui Geraldine Ghineţ îi mulţumesc pentru prezenţa cool şi plină de încredere şi îi urez companiei sale şi să crească în clienţi precum creştea în ani Făt-Frumos din Lacrimă.

Mihaelei  Ghircoiaş îi mulţumesc pentru modul în care m-a ajutat să trec la o nouă etapă în viaţa meaşi îi urez ca înţelepciunea ei să sporească peste experienţă şi personalitate.

Lui Dan Gornicioiu îi mulţumesc pentru rezonanţă şi îi urez cât mai mult curaj în a lua alegeri pentru viitor în completarea deciziilor de a o rupe cu trecutul.

Lui Dragoş Grijincu îi mulţumesc pentru linkurile împărtăşite şi îi urez cât mai mulţi clienţi în publicitate.

Irinei  Hîncu îi mulţumesc pentru galerie şi îi urez o primăvară cât mai călduroasă în subiecte care merită studiate.

Anei Iana îi mulţumesc pentru sincronicitatea în gândire, pentru permisiunea de republicare şi pentru feedback loop-ul pozitiv şi îi urez să surprindă in a glance of eye esenţa privirilor dinolo de întrepătrunderi.

Adinei  Ianc îi mulţumesc pentru corecturile făcute la unele proiecte de-ale mele, pentru entuziasmul molipsitor de cititoare fidelă a mea şi îi urez să se depărteze de lac, dacă nu vrea să mai prindă broaşte.

Cameliei Ilea îi mulţumesc pentru mesajele călduroase şi îi urez cât mai multă rugăciune în timpul lucrului

Lui Dragoş Iliescu îi mulţumesc pentru călăuzire, standarde înalte, recomandare, deschidere, francheţe, diplomaţie şi modurile directe şi indirecte prin care m-a ajutat să mă cunosc mai bine pe mine şi îi urez cât mai multă relaţionare cu studenţi consecvenţi şi pasionaţi cu adevărat de psihometrie.

Irinei  Iliescu îi mulţumesc pentru sprijinul adus la unul din proiectele pe care le re-lansez anul acesta şi îi urez cât mai multe idei câştigătoare

Lui Radu Ilieş îi mulţumesc pentru sprijinul său în proiectele din 2005-2007. şi îi urez în lucrul cu clienţii săi să descopere care este leul care l-a înghiţit pe fiecare în parte.

Biancăi  Ionel îi mulţumesc pentru contribuţia în gândurile mele şi în ordonarea lor şi îi urez un timp cât mai programat pentru succes, în acordurile inimii.

Lui Bogan Iordache îi mulţumesc pentru onestitate şi îi urez cât mai mult vânt în pânze pentru networking cu antreprenori.

Elenei  Iordache îi mulţumesc pentru eschiderea în networking şi îi urez să inspire pe cât mai mulţi să-şi dezvolte o carieră de succes în consultanţă.

Iasminei  Iordache îi mulţumesc pentru spiritul său spiriduş şi vesel şi îi urez traducători cât mai buni ai sufletului ei.

Lui Bogdan Ivaşcu îi mulţumesc pentru deschidere şi pentru că m-a pus „on the spot” şi îi urez o selecţie a oamenilor potriviţi la locurile potrivite

Mădălinei Andreea  Jette îi mulţumesc pentru că şi-a păstrat mintea plină de şotii şi sufletul de copii şi îi urez să-i facă să vibreze pe ascultătorii interpretărilor ei la vioară.

Cristinei  Jilavu îi mulţumesc pentru spiritul ludic şi în acelaşi timp meditativ şi îi urez să fie ascultată din suflet de mai mulţi oameni.

Lui Sorin Kosz îi mulţumesc pentru permisiunea de republicare (am să fac aşa cum am primit in e-mail) şi îi urez cât mai multe articole care să surprindă esenţa realităţii.

Lui Radu Laurenţiu îi mulţumesc pentru dedicarea şi echilibrul său, pentru exemplul său de perseverenţă şi îi urez cât mai mulţi parteneri în reţea.

Lorenei Lazăr  îi mulţumesc pentru permisiunea de republicare şi îi urez o şedere cât mai sănătoasă şi creativă în Olanda.

Andrei  Lefter îi mulţumesc pentru şi îi urez o primăvară cu mult sport.

Mirunei  Leonte îi mulţumesc pentru spiritul fresh pe care îl inspiră pe Facebook, pentru modul în care scrie şi modul în care prilejuieşte pentru alţii oportunităţi pentru dezvoltare personală şi îi urez să descopere cât mai mulţi colaboratori care să-i împărtăşească viziunea de business

Nicoletei  Liţoiu îi mulţumesc pentru înţelegere, sprijin şi stilul managerial  şi îi urez cât mai multă sănătate prin exerciţiul didactic la catedră.

Lui Eugen Lucan îi mulţumesc pentru informaţii şi solidaritate şi îi urez să câştige înapoi cât mai multe drepturi şi libertăţi civile pentru noi, românii.

Lui Bogdan Manache îi mulţumesc pentru sfaturi şi pentru sprijinul practic oferit pentru creaţiile mele şi îi urez un echilibru cât mai ecologic între familie şi servici.

Lui Cristi Manafu îi mulţumesc pentru idei, respect, spaţiu şi spiritul amical şi îi urez un Paste cat mai offline!

Ralucăi  Manga îi mulţumesc pentru sprijinul „neoficial” şi pentru sinceritatea cu care nu mă place şi îi urez să aibă mai mulţi prieteni care să vadă în ea mai întâi pe cele bune şi mai puţin pe cele rele.

Cristinei  Manole îi mulţumesc pentru ceea ce spune despre sine când nu spune despre sine – e o adevărată inspiraţie şi îi urez să aibă parte de cât mai multe rânduri interesante din partea celor care îi scriu.

Andrei  Marin îi mulţumesc pentru documentaţie şi îi urez să găsească pe cât se poate de multe lucruri în urmă la care să zâmbească.

Anamariei  Marinca îi mulţumesc pentru că m-a inspirat, prin rolurile ei, să o descopăr ca pe actuala mea actriţă preferată (anterior fuseseră Julia Roberts şi JulianneMoore), şi mai ales pentru rolul din „Five Minutes of Heaven” (pe care de-abia l-am vazut), pentru care o felicit.şi îi urez cât mai multe premii şi încă o BAFTA către Oscar.

Elenei  Marineci îi mulţumesc pentru umorul şi creativitatea contagioase şi îi urez să descopere cele mai bune întrebări pe care încă nu şi le pune.

Mironei   Mateoiu îi mulţumesc pentru împărtăşire şi îi urez să redescopere cu drag duhul ascultării statornice.

Laurei  Mavrichi îi mulţumesc pentru drumul de la teatru la ceai, apoi de la ceai către gândurile mele scrise şi îi urez o viaţă cât mai colorată.

Irinei  Mihăilescu îi mulţumesc pentru conversaţiile calde şi îi urez cât mai multe foi pentru copăceii clienţilor.

Irinei  Minciună îi mulţumesc pentru răbdare, intensitate şi mai ales pentru inspiraţie şi îi urez să-şi păstreze sufletul în rugăciune, în clipele de preocupare.

Mirelei Jackline  Mincu îi mulţumesc pentru atitudinea solară, eleganţa în exprimare şi coaching şi îi urez să-i reuşească o educaţie cât mai creştină în familie, cu înţelepciune.

Monicăi  Minescu îi mulţumesc pentru energia pozitivă de-a lungul anilor şi îi urez să ia cu sine cât mai multe din cele ce citeşte.

Mihaelei  Minulescu îi mulţumesc pentru modul părintesc de a preda şi a încuraja studenţii şi îi urez cât mai multă deschidere faţă de noul val de teorii psihologice în cercetare.

Cristinei Mitu (Result Consulting) îi mulţumesc pentru permisiunea de republicare şi îi urez cât mai multe experienţe care să-i fascineze atenţia.

Andrei Mîndrilă îi mulţumesc pentru perspectiva la obiect şi realistă şi îi urez o renovare din temelii, pe dinăuntru şi pe dinafară.

Lui Şerban Mocanu îi mulţumesc pentru că a aruncat un ochi critic pe nişte idei de scenarii de film şi îi urez o carieră de succes în scurt-metraj.

Mădălinei  Mutihac îi mulţumesc pentru că m-a învăţat ABC-ul în design (chiar dacă acolo am rămas) şi pentru că a fost alături de mine când am avut nevoie de ea, pentru diplomaţie, subtilitate şi eleganţă şi îi urez o coabitare scandinavă cât mai spirituală alături de alesul ei.

Oanei  Nechifor îi mulţumesc pentru încurajare şi frumuseţea dăruită celorlalţi prin artă şi îi urez să picteze mai mult şi mai des.

Lui Gabriel Nechita îi mulţumesc pentru interesul în photo reading şi îi urez să reţină cât mai mult din ce studiază.

Cristinei  Nedelcu îi mulţumesc pentru modul în care luptă pentru profesionalizarea meseriei de consultant în carieră în România şi îi urez cât mai mulţi colaboratori.

Cristinei  Nedu îi mulţumesc pentru coaching şi îi urez la mulţi ani şi tot atâtea sute de clienţi câte zile au trecut de când a aniversat.

Andreei  Nemţoiu îi mulţumesc pentru deschidere şi îi urez cât mai multă creativitate liberă.

Lui Orlando Nicoară îi mulţumesc pentru spiritul calculat ce mi-l inspiră şi îi urez cât mai multe start-up-uri de inspiraţie!

Rodicăi  Nicolae îi mulţumesc pentru articolul Stâlpul din mijloc şi îi urez cât mai multe CARIERE profitabile.

Lui Ionuţ Nicolau îi mulţumesc pentru că este unul din cei mai îndrăzneţi clienţi ai mei în dezvoltarea personală şi pentru feed-back şi îi urez cât mai multă moderaţie şi atenţie în a învăţa cum să înveţe.

Lui Costi Niţă îi mulţumesc pentru proactivitate, energie şi contactul viu la distanţă, pentru exerciţiile pe care mi le-a arătat şi pe care le fac la fiecare două zile şi îi urez cât mai mulţi clienţi care să lucreze pentru a-şi disciplina mintea.

Danielei  Oancea îi mulţumesc pentru permisiunea de republicare şi îi urez să-ntâlnească pe cât mai multă inteligenţă emoţională în bărbaţii cu funcţii de conducere despre care scrie.

Lui Vladimir Oane îi mulţumesc pentru recomandările pe care mi le-a făcut şi deschiderea pe care a avut-o întotdeauna faţă de mine şi îi urez să deschidă noi trenduri în web 2.0 şi în web 3.0.

Lui Andrei Oprescu îi mulţumesc pentru că m-a ajutat în câteva trăznăi audiovizuale şi îi urez mult succes în montajele vieţii sale.

Violetei-Loredana  Pascal îi mulţumesc pentru modul în care scrie  şi îi urez cât mai multe oportunităţi în care să descopere idei creatoare.

Oanei  Pascu îi mulţumesc pentru nervii de fier cu care m-a suportat, cel puţin până când şi-a dat demisia din funcţia de cea mai bună prietenă a mea acum mulţi ani şi îi urez să întâlnească pe cât de multe persoane cu idei ca mine şi pe cât de puţin atât de solicitante ca mine în networkingul pentru antreprenoriat.

Lui Constantin Pavel îi mulţumesc nespus pentru întâlnirea din mai anul trecut, pentru inspiraţie, pentru sfaturi, pentru atenţia acordată, pentru informaţii şi pentru modelul care este pentru mineşi îi urez cât mai mulţi networkeri în reţelele de afaceri pe care le creează.

Lui George Perju, îi mulţumesc pentru ajutorul practic şi îi urez mult succes în lucrarea de licenţă.

Lui Dan Petre îi mulţumesc pentru că mi-a adăugat compania pe Facebook şi îi urez să aibă o contribuţie în perfomanţa cât mai multor clienţi şi studenţi interesaţi să ştie şi „de ce?”, nu doar „cum?”.

Ralucăi  Pîrlea îi mulţumesc pentru răbdare, înţelegere şi farmec şi îi urez să descopere credinţa pas cu pas, în fiecare zi, cu delicateţe şi fermitate.

Corinei Popa îi mulţumesc pentru detaşare şi veselie şi îi urez un succes dement în a-şi fermeca profesorii din comisia pentru licenţă.

Lui Corneliu Porumboiu îi mulţumesc pentru sfaturile date, pentru eleganţa şi disponibilitatea sa, pentru spiritul precis şi cuprinzător cu care îşi formulează solicitările (felicitări) şi pentru modul genial (inclusiv din punctul de vedere al programării neuro-lingvistice) în care a suprins sens şi esenţă în imagini, în „Poliţist, adjectiv”şi îi urez să-i treacă prin mână cât mai multe scenarii minuţios alcătuite.

Lui Ştefan Prutianu îi mulţumesc pentru modelul de comunicare pe care mi l-a inspirat, pentru stilul incandescent şi zâmbetul unic cu care încântă atmosfera şi îi urez să aibă parte de cât mai mulţi înţelepţi care să-l înţeleagă.

Lui Andrei Roşca îi mulţumesc pentru că m-a încurajat şi m-a inspirat să devin blogger şi îi urez să se dueleze cu eleganţă cu problemele clienţilor

Ancăi  Roşcan îi mulţumesc pentru spiritul de basm pe care mi-l inspiră şi îi urez să culeagă cât mai multe steluţe de mare din visele celor pe care îi întâlneşte, în drumul către zâmbetul lor.

Lui Dragoş Rouă îi mulţumesc pentru modelul de diplomaţie, tranşanţă şi deschidere pe care mi l-a inspirat şi îi urez cât mai mult succes în self-publishing.

Iuliei Rugină  îi mulţumesc pentru contribuţia pe care şi-o aduce în formarea scenariştilor români şi îi urez cât mai multă creativitate pentru a inspira structură.

Lui Cristian Rusu îi mulţumesc pentru umorul său care pune pe gânduri şi îi urez cât mai multă sănătate fizică la el şi mintală, la interlocutori.

Elenei  Rusu îi mulţumesc pentru zâmbetele electronice şi îi urez să-şi pună pasiunea la lucru în scopul delor mai bune cauze în care crede.

Alexandrei  Safriuc îi mulţumesc pentru contibuţia pe care şi-o aduce la dezvoltarea culturii de film de scurt-metraj şi îi urez cât mai multă încredere în a-şi promova operele, neoficial, desigur.

Codruţei Salomia îi mulţumesc pentru prietenia din inimă şi îi urez cât mai multă căldură în suflet şi în casă.

Gloriei  Sauciuc îi mulţumesc pentru atenţie şi spiritul pozitiv şi îi urez succes în dezvoltarea imdb-ului românesc.

Lui Vladimir Sava îi mulţumesc pentru grijă şi sprijinşi îi urez să se apropie cât mai mult de inimile oamenilor, prin vorbele sale.

Loredanei  Săndulescu îi mulţumesc pentru permisiunea de republicare şi îi urez cât mai multă sinteză care să pună piatră pe piatră la temelia jurnalismului economic românesc.

Amaliei  Săvinescu îi mulţumesc pentru modul în care îmbină creativitatea jovială cu profesionalismul şi îi urez multă inspiraţie în exprimare, ei şi clienţilor ei când lucrează cu ea.

Irinei Nicoleta  Scarlat îi mulţumesc pentru deschiderea spre colaborare şi îi urez să inspire cât mai mulţi antreprenori!

Alinei  Silitră îi mulţumesc pentru amintiri şi îi urez să danseze cu graţie în ritm de bolero între carieră şi viaţa de familie.

Loredanei  Simedre îi mulţumesc pentru că s-a lăsat pe mâna mea acum 5 ani şi îi urez cât mai multe relaţii profesionale din care să înveţe leadership.

Adei  Solomon îi mulţumesc pentru deschidere şi inspiraţie şi îi urez să primească pe cât de multe scenarii de calitate posibil.

Lui Dragoş Stanca îi mulţumesc pentru că m-a orientat în direcţia potrivită săptămâna asta  şi îi urez să-şi dezvolte în timp o carieră şi de investitor/business angel.

Claudiei  Suhov îi mulţumesc pentru deschidere şi îi urez cât mai multe evenimente de succes.

Mădălinei Şerban îi mulţumesc pentru francheţea, deschiderea şi energia pe care mi le oferă şi îi urez un antreprenoriat pe roate în cariera de mămică.

Andreei  Şufaru îi mulţumesc pentru mesaje şi îi urez să descopere cât mai mult din ce o interesează profesional

Adelei  Talpeş îi mulţumesc pentru perseverenţa cu care mă citeşte şi împărtăşeşte altora din ce scriu şi îi urez cât mai multă frumuseţe în decoraţiunile interioare ale sufletului său.

Andrei  Tănase îi mulţumesc pentru critică şi promptitudine şi îi urez să-i inspire pe cât mai mulţi să înveţe din criticile sale.

Andreei  Tindeche îi mulţumesc pentru deschidere şi răspuns şi îi urez să inspire la cât mai multă curiozitate.

Ioanei  Mihaela Toloacă îi mulţumesc pentru modelul isteţ de independenţă pe care a început să-l practice şi îi urez să-şi învăluie sufletul cu blândeţe şi tandreţe, iar cariera, cu tehnici de vânzare.

Irinei  Toma îi mulţumesc pentru inspiraţie, echilibru şi înţelegere şi îi urez să lumineze cât mai multe chipuri cu zâmbetul ei.

Marcelei  Ursu îi mulţumesc pentru oportunitatea oferită de a-mi aduce contribuţia la „Poliţist, adjectiv” (este vorba de consultanţă grafologică) şi îi urez să primească mai multe scenarii de calitate pe care să aibă timp să le citească.

Lui Lucian Ursulică îi mulţumesc pentru permisiunea de publicare şi îi urez cât mai multă năstruşnicie în abordarea domeniilor de interes

Georgianei Vasilescu îi mulţumesc pentru interesul cu care mă citea în engleză (oare mă citeşte la fel şi în română?) şi îi urez să-şi vândă cât mai bine abilităţile profesionale.

Danielei  Vercelino îi mulţumesc pentru echilibrul de suport şi tranşanţă cu care m-a învăţat să descriu aspiraţiile şi să rezum criticile şi îi urez cât mai multă contribuţie în viaţa clienţilor şi a studenţilor ei.

Lui Dan Vuza îi mulţumesc pentru spaţiu, încredere şi pentru umorul său ascuţitşi îi urez să aibă parte de pisici mai frumoase decât a mea.

Danielei  Victoria Zaharia îi mulţumesc pentru că m-a inspirat, în lumina colaborării de acum 5 ani, să încep să scriu o carte şi îi urez să descopere şi să folosească metodologii de cercetare cât mai originale.

Alexandrei  Zbuchea îi mulţumesc pentru că m-a inspirat să devin întreprinzător  şi îi urez să-şi păstreze apropierea faţă de studenţi şi să zâmbească tot mai fermecător odată cu trecerea timpului.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, atunci îţi recomand şi:

secţiunea „ortodoxie” pe Discerne

Reclame

7 gânduri despre „Urări de Paşte de la Ştefan Alexandrescu (Artis Consulting & Training)

 1. Multumesc Stefan,
  Pentru originalitate, perseverenta, inovatie si efort! Sa-ti dea Dumnezeu sa ti se intoarca materializate inmiit toate aceste urari ! Sa renasca in sufletul tau, PLENAR, la aceasta Inviere, toate calitatile divine pe care le ai!

  Apreciază

 2. MUltumesc dragule, pentru incurajari, pentru blandetea cu care din cand in cand imi dai cate un „sut in fund”, pentru ca te gandesti la mine mai ales atunci cand te simti bine! Iti doresc sa ai parte de inspiratie si sanatate pentru a face in continuare lucrurile pe care le faci atat de bine si frumos!

  Apreciază

 3. Mulțumesc Ștefan, foarte originală ideaa ta! Îți doresc și eu sărbători pline de lumină și pace sufletească și spor la scris pentru că e minunat ceea ce faci!

  Apreciază

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.