Vrei să organizezi evenimente în facultate?

În experienţa mea de student la o facultate de stat din România, am avut mai multe iniţiative pentru a realiza întâlniri, discuţii şi evenimente cu studenţii. În general, nu e necesar să ai sau să faci parte dintr-o asociaţie studenţească pentru asta. Poţi să porneşti tu pe cont propriu ce îţi tună: un club de şah, vizionări de filme, discuţii pe o temă care te pasionează, întâlniri între experţi şi studenţi, etc. Îţi pun la dispoziţie în acest post un model de cerere pe care îl poţi folosi, pentru a adresa o solicitare rectorului. Uneori, ajunge doar să ştii că poţi, ca să ai iniţiativa. Mult succes! 

Domnule rector, 

prin prezenta, subsemnatul/a ______________________, în calitate de student/ă în cadrul Facultăţii _____________, la specializarea ____________, an _________ grupa _______, vă solicit aprobarea de a realiza, o dată pe săptămână, în corpul ___ al Universităţii _________, sala_____întâlniri cu studenţii interesaţi de a discuta în jurul unor ________________ (exemplu: studii de caz în mass-media şi relaţii publice pe baza unor lung-metraje cinematografice pe suport DVD), în semestrul ____ al anului universitar 201_-201_, cu scopul de a oferi posibilitatea unor discuţii profesionale care să pună în valoare şi să îmbunătăţească abilităţile studenţilor interesaţi de aceste domenii.

Având în vedere caracterul de dezbatere pe marginea unor materiale audiovizuale de referinţă în domeniu, solicităm bunăvoinţa dvs. de a permite prin aprobarea acestei solicitări ca participanţii la discuţiile generate să se poată desfăşura seara, după ora 18 (astfel încât toţi studenţii să poată participa, indiferent de orarul de la facultate) până la orele 22-23. De asemenea, vă rog să mai permiteţi prin aprobarea acestei solicitări, realizarea unei campanii promoţionale/de informare la nivelul universităţii, pentru atragerea studenţilor şi a cadrelor didactice şi de la alte specializări, potenţial interesaţi în această activitate educaţională cu caracter non-profit şi axată pe profilul specializării. 

  Data                   Semnătura


 Îţi mulţumesc!

Happy events management!

Ştefan

Copyright (C) Ştefan Alexandrescu. Materialele de pe acest blog sunt supuse acestui disclaimer.

2 gânduri despre „Vrei să organizezi evenimente în facultate?

Te invit să-ţi împărtăşeşti gândurile în legătură cu acest conţinut!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.